O Frank Zappa ανασταίνεται και βγαίνει σε περιοδεία

Το αναστημένο Zappa θα συνοδεύσουν επί σκηνής οι Steve Vai, Ian Underwood και Adrian Belew.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Έχει γίνει μόδα πλέον τα ολογράμματα των θρυλικών καλλιτεχνών να δίνουν παραστάσεις. Φαίνεται η ανάγκη του κοινού να γευτεί στάγματα των μύθων της μουσικής είναι τόσο μεγάλη γι’ αυτό και η βιομηχανία ανταποκρίνεται αναλόγως.

Να θυμίσουμε πως το 2016 πραγματοποιήθηκε περιοδεία με το ολόγραμμα του Ronnie James Dio. Παλαιότερα ο Elvis ξαναζωντάνευε και συγκινούσε…

Η «ειδική» εταιρεία Eyellusion ανακοίνωσε τη συνεργασία της, με το trust που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα του Frank Zappa με σκοπό ο Zappa να επιστρέψει στη σκηνή.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο γιος του Frank Zappa, Ahmet. Μάλιστα όπως δήλωσε πέρα από τα γνωστά κομμάτια του πατέρα του θα παρουσιαστεί σπάνιο αλλά ανέκδοτο υλικό.

Το ολόγραμμα του Frank Zappa θα συντροφεύσουν στα live κορυφαίοι καλλιτέχνες όπως οι Steve Vai, Ian Underwood Arthur Barrow και Adrian Belew.
frank-zappa-portrait-1973-billboard-650.jpg
Οι ημερομηνίες της περιοδείας του αναστημένου Zappa αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στο 2018.

Ταυτόχρονα η Eyellusion ετοιμάζει μια ακόμη παραγωγή για την rock όπερα του Zappa, "Joe’s Garage: The Musical" όπου το ολόγραμμα του Zappa θα έχει τον ρόλο του αφηγητή.

Όλα αυτά 44 χρόνια μετά τη φυγή του… Ακόμα και μακαρίτης ο Frank παραμένει ανατρεπτικός…


Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!