O Everlast απαγορεύει τη χρήση της μουσικής του από τον Ντόναλντ Τραμπ

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Και όχι μόνο αυτό αλλά ο Everlast χαρακτηρίζει τον Τραμπ ρατσιστή και θέλει να «του βγάλει αυτό το τσουλούφι από το κρανίο».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/04/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αμερικανός ράπερ Erik Francis Schrody γνωστός ως Everlast απαγόρευσε στον υποψήφιο των προκριματικών εκλογών για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, Ντόναλντ Τραμπ, να χρησιμοποιεί τη μεγάλη επιτυχία του "Jump around" κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων του. Το κομμάτι είχε κυκλοφορήσει το 1992 όταν ο Everlast ήταν φρόντμαν στο ραπ συγκρότημα House of Pain.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο 47χρονος ράπερ οι δικηγόροι του ενημέρωσαν τον αμερικανό δισεκατομμυριούχο πως δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το τραγούδι του.

Μάλιστα ο Everlast, που βγάζει πολιτική και κοινωνική ματιά στο έργο του, δε δίστασε να τονίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είστε άσχετος και ρατσιστής. Θα ήθελα να μπορώ να αναμετρηθώ μαζί σας και να σας βγάλω αυτό το τσουλούφι από το κρανίο».

Με αυτό τον τρόπο ο Everlast προστίθεται στη λίστα των καλλιτεχνών που αντιδρούν στον Τραμπ, μετά τους R.E.M, τον βετεράνο Neil Young αλλά και την Adele.

Ντόναλντ Τραμπ, έτσι που το πας θα μείνεις χωρίς τραγούδια!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!