Ο 18χρονος γιος του Elon Musk άλλαξε φύλο και τον «ξέγραψε»

Δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με εκείνον
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/06/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτηση στο δικαστήριο ώστε να αλλάξει το φύλο που αναφέρεται στην ταυτότητά του κατέθεσε ο 18χρονος γιος του Elon Musk. Επιθυμεί να αλλάξει επίσης όνομα και επίθετο δηλώνοντας ότι πλέον δεν επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με εκείνον.

Ο νεαρός που μέχρι πρότινος ονομαζόταν Ξαβιέ Μασκ, υπέβαλε τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις 18 του περασμένου Απριλίου στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας, επιλέγοντας το «Βίβιαν Τζένα Γουίλσον» ως το όνομα που θα χρησιμοποιεί από εδώ και πέρα.

Η τρανς 18χρονη εξήγησε στα έγγραφα ότι επιθυμεί να αλλάξει το επίθετό της, παίρνοντας εκείνο της μητέρας της, καθώς δεν ζει πια με τον πατέρα της και δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση με τον Elon Musk.

Η Βίβιαν Τζένα Γουίλσον είναι ένα από τα παιδιά που απέκτησε ο Elon Musk κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Καναδή συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον. To ζευγάρι χώρισε το 2008.

Παραμένει ασαφές εάν η απόφαση να απαρνηθεί το επώνυμο Musk σημαίνει ότι η 18χρονη Βίβιαν Τζένα αποποιείται και τα δικαιώματά της στην τεράστια περιουσία των 213 δισεκατομμυρίων δολαρίων του μεγιστάνα της τεχνολογίας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!