Nick Cave & the Bad Seeds - Κινηματογραφική Επιστροφή στη… δισκογραφία!

Ο νέος δίσκος των Nick Cave & the Bad Seeds θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μέσα από ένα ευρηματικό κινηματογραφικό project.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Nick Cave με τους Bad Seeds στο πλευρό του επιστρέφουν στη δισκογραφία τρία και πλέον χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Push the Sky Away".

Ο νέος τους δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου του 2016.Μόνο που, όπως συμβαίνει συχνά με τον frontman και την μπάντα, δεν μιλάμε για κάτι αναμενόμενο ή συνηθισμένο.

Η παρουσίασή τους θα έχει κινηματογραφικό χαρακτήρα.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η κινηματογραφική αλυσίδα αιθουσών τέχνης και εναλλακτικών project, Laemmle Theatre του Λος Αντζελες, ο νέος δίσκος των Nick Cave & the Bad Seeds θα κυκλοφορήσει τα μεσάνυχτα της 9ης Σεπτεμβρίου… ως δισκογραφικό προϊόν και μόνο, γιατί όπως αναφέραμε και παραπάνω ουσιαστικά η παρουσίαση θα έχει γίνει νωρίτερα (;).

Και εξηγούμαστε: Τα νέα τραγούδια των Nick Cave & the Bad Seeds θα κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη, μέσα από μια ταινία-συναυλία όπου θα εναλλάσσονται ασπρόμαυρα, έγχρωμα αλλά και 3D πλάνα που θα αποτυπώνουν δυναμικά και άμεσα το «μήνυμα» του άλμπουμ.

Επίσης, πριν από την προβολή και την κυκλοφορία που θα ακολουθήσει, δεν θα δοθεί ούτε «ίχνος» του νέου δίσκου στα μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!