Μια mega-συναυλία online που δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ ζωντανά

Συμμετέχουν: Billie Eilish, Elton John, Paul McCartney, Lizzo και πολλοί άλλοι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/04/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
H One World: Together At Home έρχεται, και θα είναι η μεγαλύτερη on line συναυλία. Διοργανώνεται για τη στήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τον αγώνα που δίνουν όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας για να καταπολεμήσουν τον Covid-19.

Υπεύθυνη για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης online συναυλίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου, είναι η Lady Gaga.

Στη συναυλία εκτός από τη Lady Gaga θα λάβουν μέρος η Billie Eilish με τον αδελφό της Finneas, η Lizzo, ο J Balvin, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney, ο Billie Joe Armstrong των Green Day, η Alanis Morissette, ο Burna Boy, ο Andrea Bocelli, ο Chris Martin των Coldplay, ο Eddie Vedder των Pearl Jam, ο Elton John, ο John Legend, η Kacey Musgraves, ο Keith Urban και ο Κινέζος πιανίστας Lang Lang.

Προς το παρόν η Lady Gaga φαίνεται να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 35. εκατ. Δολάρια, σε μόλις μία εβδομάδα, υπογραμμίζοντας ότι «Είμαστε όλοι ευγνώμονες για την μάχη που δίνουν οι εργαζόμενοι στον τομέα υγείας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι βρίσκονται στις πρώτες γραμμές κατά τη διάρκεια του COVID-19. Αδιαφορείτε για τους εαυτούς για να βοηθήσετε τον κόσμο και σας ευχαριστούμε για αυτό.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Chris played a mini gig at home earlier today on IG Live. @glblctzn @WHO @JohnLegend #TogetherAtHome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coldplay?☀️ (@coldplay) στις

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!