Η Ριάνα ζητά απ’ τον πατέρα της 75 εκ. δολάρια ως αποζημίωση

Τον κατηγορεί για παράνομη εκμετάλλευση του ονόματός της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Ριάνα έχει εκφραστεί δημόσια για την κακή σχέση που έχει με τον πατέρα της και τα παιδικά τραύματα που κουβαλά λόγω της συμπεριφοράς του.

Η 30χρονη ποπ σταρ δηλώνει πως ο Ρόναλντ Φέντι την ανάγκαζε να τον πουλάει ρούχα στο δρόμο, προκειμένου να καλύψουν τις βασικές ανάγκες τους. Την ίδια ώρα κακοποιούσε την οικογένειά του, έκανε κατάχρηση ναρκωτικών και είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα στα 14 της, ο πατέρας της τους εγκατέλειψε

Τώρα η Ριάνα καταθέτει αγωγή εναντίον του για λόγους επιχειρηματικής εκμετάλλευσης, χωρίς την άδειά της, των brand της, Fenty Beauty και Savage x Fenty, με καλλυντικά και εσώρουχα που φέρουν την υπογραφή της.
fenty beauty dupes
Κι αυτό γιατί ο πατέρας της δημιούργησε την εταιρεία Fenty Entertainment, το 2017, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την επωνυμία των προϊόντων της Ριάνα, τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα.

Η Ριάνα στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι ο πατέρας της, με δόλιες μεθόδους, κατάφερε να «αντλήσει εκατομμύρια δολάρια από ανυποψίαστους φορείς».

Για παράδειγμα, είχε κλείσει μία συμφωνία που όριζε ότι η Ριάνα θα πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις στη Λατινική Αμερική, από την οποία κέρδισε 15 εκατομμύρια δολάρια «για λογαριασμό της», χωρίς καμία νόμιμη εξουσιοδότηση.
DsoHoaMXcAE8kza

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!