Η κόρη της Ρόμι Σνάιντερ αντιδρά για το φιλμ για την μητέρα της

(VIDEO) Παρουσιάζεται στην ταινία σαν να είναι εξαρτημένη από τα φάρμακα και το αλκοόλ.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/06/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η κόρη της ηθοποιού Ρόμι Σνάιντερ, Σάρα Μπιασινί, επίσης ηθοποιός, δήλωσε «σοκαρισμένη» από την ταινία «Τρεις ημέρες στο Κιμπερόν», που είναι αφιερωμένη στη μητέρα της και θα προβληθεί στις γαλλικές αίθουσες στις 13 Ιουνίου.


Η ταινία, που μετείχε στο διαγωνιστικό σκέλος της εφετινής Μπερλινάλε, του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Βερολίνου, και προβλήθηκε τον Απρίλιο στη Γερμανία, αναφέρεται σε ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο τέλος της ζωής της Σνάιντερ.
Συγκεκριμένα στη συνέντευξη που παραχώρησε το 1981 η ηθοποιός σε δημοσιογράφο του γερμανικού περιοδικού Stern, ο οποίος συνοδευόταν από φωτογράφο, όταν αυτή βρισκόταν όπως συνήθιζε στο παραθαλάσσιο θέρετρο Κιμπερόν, στη δυτική Γαλλία, αναζητώντας γαλήνη και ξεκούραση. Ειδικά μετά το χωρισμό της από το σύντροφό και πατέρα της κόρης της.

Να σημειωθεί πως την επόμενη χρονιά η διάσημη σταρ των ταινιών «Σίσι» και «Ερωτική Αποκάλυψη» θα φύγει απ’ τη ζωή.

H κόρη της όμως, Σάρα Μπιασινί, δηλώνει σχετικά:

«Αγανάκτησα κυρίως γιατί πιστεύω ότι ο κόσμος που θα πάει να δει την ταινία, δεν θα δει μια ταινία για τη μητέρα μου. Δεν θα δει μια ταινία για τη Ρόμι Σνάιντερ. Είναι εντελώς λάθος. Η ταινία περιλαμβάνει πολλά υπονοούμενα και υπαινιγμούς που είναι εντελώς ψευδείς…

Πήγαινε κάθε χρόνο στο Κιμπερόν, αλλά για να κάνει θαλασσοθεραπεία, για να χάσει παραπανίσια κιλά, όπως πολλές ηθοποιοί. Ήταν μια συνήθεια. Ήταν απλά μια θαλασσοθεραπεία, δεν ήταν κέντρο αποτοξίνωσης…

Αυτό είναι το πιο σοβαρό σημείο κατά τη γνώμη μου, ότι δηλαδή την παρουσιάζει ως αλκοολική. Ενώ αν παρατηρήσετε όλους τους σκηνοθέτες και όλους τους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάστηκε, κανείς δεν είπε ποτέ ότι η μητέρα μου είχε πρόβλημα με το ποτό… Είναι εντελώς κακοπροαίρετο. Θέλει να την υποβαθμίσει… Ζητώ κυρίως ο κόσμος να πάψει να βγάζει λεφτά διασπείροντας ψέματα».

Από την πλευρά της, η Γαλλο-ιρανή σκηνοθέτρια της ταινίας, Εμιλί Ατέφ αναφέρει ότι χρησιμοποίησε αποσπάσματα της συνέντευξης στο Stern για την ταινία της αλλά έγραψε επίσης και άλλα:

«Χρειαζόμουν αυτήν την ελευθερία σε σχέση με τα πραγματικά γεγονότα για να φθάσω στην αλήθεια της ηρωίδας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!