Η φωνή των ΑC/DC δεν ακούει!

Πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα του Brian Johnson και γιατί οι ΑC/DC ακυρώνουν τις συναυλίες τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
ΑC/DC

Μιλάμε για ένα από τα πιο ιστορικά συγκροτήματα της «σκληρής» ροκ ιστορίας που υπάρχουν ακόμη δυναμικά στο προσκήνιο. Οι ΑC/DC δημιουργήθηκαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 1973 από τους Σκωτσέζικης καταγωγής αδερφούς Άνγκους και Μάλκολμ Γιανγκ. 1

Brian Johnson


Ο Brian Johnson, γεννήθηκε στο Ντάνστον του Γκέιτσχεντ της Αγγλίας το 1947 μπήκε στο «παιχνίδι» από το 1980. Από το θρυλικό "Back In Black" αποτελεί τη φωνή του συγκροτήματος. Ο Brian Johnson όμως έχει και αδυναμίες. Είναι οπαδός των αγωνιστικών αυτοκινήτων και αντικών, όντας και οδηγός αγώνων. Τον Μάιο του 2014, παρουσίασε την σειρά ντοκιμαντέρ "Cars That Rock with Brian Johnson", όπου φέρνει στο φως αγαπημένα του, ιστορικά αυτοκίνητα.
2

Το πρόβλημα!


Μια απροσεξία του δημιούργησε το μεγάλο πρόβλημα που πλέον απειλεί και την όλη πορεία της μπάντας. Πέρυσι, ενώ ο Brian Johnson οδηγούσε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ξέχασε να φορέσει τα ειδικά ακουστικά, και έσπασε το αριστερό του τύμπανο. «Η μουσική δεν έχει καμία σχέση» δήλωσε χαρακτηριστικά… Μόνο που τώρα πλέον δεν μπορεί να παίξει μουσική!
3
Αποτέλεσμα, οι AC/DC αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τις 10 συναυλίες που απέμεναν στην περιοδεία τους στις ΗΠΑ, καθώς ο Brian Johnson δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω του προβλήματος ακοής που αντιμετωπίζει. Αν συνεχίσουν κινδυνεύει με ολική απώλεια της ακοής του!

Το συγκρότημα σκέφτεται να αντικαταστήσει προσωρινά τον τραγουδιστή της αλλά σίγουρα με κάποιον άλλο, μετά από 36 χρόνια οι ΑC/DC θα ακούγονται αλλιώς!

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!