H Τζένιφερ Λόπεζ "συνάντησε" τον Μπομπ Μάστορα

Ο "Μπομπ ο Μάστορας"  είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη από τη Mattel.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Θα είναι η δεύτερη παραγωγή του παγκόσμιου κολοσσού στη βιομηχανία των παιχνιδιών μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας “Barbie” με τη σκηνοθετική υπογραφή της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Ο πρωταγωνιστής του “In the Heights” Άντονι Ράμος (Anthony Ramos) θα δανείσει τη φωνή του στον διάσημο πολυτεχνίτη και η Τζένιφερ Λόπεζ θα είναι στο πλευρό του ως παραγωγός.

Σε σενάριο του Φελίπε Βάργκας (Felipe Vargas) η ταινία ακολουθεί τον μικρό ήρωα στο Πουέρτο Ρίκο για να αναλάβει μια μεγάλη κατασκευαστική δουλειά. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, οι μικροί θεατές θα τον δουν “να ασχολείται και με άλλα θέματα που επηρεάζουν το νησί και να ψάχνει το πραγματικό νόημα του επαγγέλματός του.

Το ταξίδι του Μπομπ θα γιορτάσει τις ζωντανές και πολύχρωμες υφές των λατινικών εθνών της Καραϊβικής και των ανθρώπων τους.

Ο Ράμος ο οποίος αναλαμβάνει και μέρος της παραγωγής δήλωσε ότι η ταινία μεταφέρει ένα σημαντικό μήνυμα αποκαλύπτοντας ότι στοιχεία της είναι εμπνευσμένα από τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ήρωας του Κιθ Τσάπμαν (Keith Chapman) έκανε το ντεμπούτο του πριν από 25 χρόνια στο βρετανικό CBBC με τη φωνή του Νιλ Μόρισεϊ (Neil Morrissey).

Όπως αναφέρει το Variety, η “Barbie”, η πρώτη παραγωγή της Mattel στους κινηματογράφους, η οποία διανεμήθηκε από τη Warner Bros, απέφερε συνολικά 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έλαβε πρόσφατα οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!