H country επιστρέφει δυναμικά μέσα στο καλοκαίρι!

Η πρόβλεψη προέρχεται από τα Βρετανικά charts, όπου τραγούδια country εμφανίζονται δυναμικά στο top 10 και συνήθως τέτοια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/03/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
φαινόμενα εξαπλώνονται σε Η.Π.Α, ειδικά όταν μιλάμε για ένα είδος μουσικής που έχει τη ρίζα του εκεί. Άλλωστε και οι Taylor Swift, LeAnn Rimes κ.ά. έχουν με ισχυρή παρουσία με country χρώματα στους αμερικάνικους -και όχι μόνο- καταλόγους επιτυχιών.

Όσον αφορά τη Βρετανία, αφορμή για την γενικευμένη πρόβλεψη, αποτελεί το ντουέτο «The Shires» των 26χρονων Ben Earle και Crissie Gudgin (η οποία χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Crissie Rhodes), που ξεκίνησε την πορεία του το 2013 με country μουσική σε επαρχιακές τοπικές σκηνές (pubs, clubs, κλπ) και ήδη κατάφερε να κάνει «trendy» την μουσική του και μάλιστα πλησιάζοντας την κορυφή!

Οι φήμες λένε ότι γνωρίστηκαν στο Facebook, όταν ο Ben απογοητευμένος που δεν μπορούσε να βρει τραγουδίστρια για τα τραγούδια του, έγραψε: «Θα πρέπει να υπάρχει μία τραγουδίστρια country εδώ μέσα» και η Crissie απάντησε: «Ναι! Εγώ!».

Το ντουέτο ονομάστηκε «The Shires» από την καταγωγή τους, ο Ben κατάγεται από το Hertfordshire και η Crissie από το Bedfordshire. Το πρώτο τους single «Nashville Grey Skies» και το δεύτερο «Tonight» αγαπήθηκαν από το κοινό και κατάφεραν να μπουν στα top 10 των Βρετανικών chart.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!