Γυμνές διασημότητες στο κρεβάτι με τον Kanye West!

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Στο νέο video clip του Kanye West, στρατός γυμνών διασημοτήτων, απ’ τη Rihanna μέχρι τον Donald Trump.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
27/06/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πως θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά, όταν μιλάμε για το video του "Famous" που παρουσιάστηκε επισήμως στο Forum του Los Angeles παρουσία περίπου 10.000 θεατών και εισιτηρίου 25 δολαρίων.

Το προκλητικό video clip, ταιριαστό με το ύφος του τραγουδιού, απεικονίζει τον Kanye West να κοιμάται εξουθενωμένος στο κέντρο ενός τεράστιου κρεβατιού πλαισιωμένος από διάσημους συνοδοιπόρους. Ανάμεσά στους σταρ βεληνεκούς, όπως η Taylor Swift, η Rihanna -η οποία συμμετέχει στο τραγούδι-, ο Chris Brown, ο Ray J -που τα είχε με την Kim του Kanye-, η ίδια η Kim Kardashian και άλλες προσωπικότητες σαν τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ, George W. Bush, τη διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour, την Amber Rose, την πολυσυζητημένη Caitlyn Jenner, τον Bill Cosby που ξέρει πολλά από αμαρτωλά κρεβάτια και τον μετέπειτα ίσως πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

Μόνο που κανείς από τους παραπάνω δεν είναι αληθινός, εκτός της Kim και του Kanye καθώς πρόκειται για άψογα αληθοφανή κέρινα ομοιώματα με τη βοήθεια βέβαια οπτικών εφέ.
kany02
Σύμφωνα με τους συντελεστές, το σενάριο του video clip βασίζεται στον πίνακα Sleep του Vincent Desiderio ενώ ο Kanye West δηλώνει πως με αυτό τον τρόπο θέλησε να καταθέσει τη δική του ματιά για την άλλη πλευρά της διασημότητας…

Το "Famous" είναι διαθέσιμο μέσω της πλατφόρμας Tidal.com. ενώ μπορείτε να το δείτε και από εδώ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!