«Φτιαγμένος» σε τηλεοπτική εκπομπή ο Σον Πεν

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Μάλιστα άναψε τσιγάρο στο πλατό παραβιάζοντας τη νομοθεσία της Νέας Υόρκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ο Σον Πεν δεν δίστασε να ανάψει τσιγάρο στο The Late Show του Στίβεν Κόλμπερτ, την ώρα που στη Νέα Υόρκη απαγορεύεται το κάπνισμα σε σινεμά, θέατρα, τηλεοπτικά στούντιο και όχι μόνο.


Ο Σον Πεν εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου για να προωθήσει το νέο του βιβλίο.

O διάσημος ηθοποιός παραδέχτηκε στον παρουσιαστή ότι ένιωθε ακόμα την επίδραση του χαπιού Ambien που είχε πάρει νωρίτερα το μεσημέρι για να κοιμηθεί, μετά από μια μεταμεσονύκτια πτήση που τον ταλαιπώρησε.

«Σου έχω πάρει πολλές συνεντεύξεις στο παρελθόν και δεν ξέρω πώς να ξεχωρίσω τον Σον Πεν με Ambien από τον Σον Πεν χωρίς Ambien, αφού γενικά είσαι πολύ χαλαρός στις συζητήσεις μας», σχολίασε ο παρουσιαστής, με τον σταρ του Χόλιγουντ να υπογραμμίζει ότι τις περισσότερες φορές δείχνει τόσο χαλαρός λόγω εξάντλησης.

Αφού πρώτα του πρόσφερε τασάκι, ο Κόλμπερ συμβούλεψε τον Πεν να κόψει αυτή τη βλαβερή συνήθεια, λέγοντας:

«Σε παρακαλώ, σταμάτα πια να καπνίζεις. Εμένα δεν με πειράζει, αφού ως παιδί μεγάλωσα σε σπίτι όπου κάπνιζαν οι γονείς μου και έχω συνδέσει τη μυρωδιά με ευχάριστες αναμνήσεις. Αλλά θέλουμε να είσαι κοντά μας για πολλά ακόμα χρόνια και αυτά τα πράγματα κάνουν κακό». 

«Κάποιος πρέπει να εξασφαλίσει δουλειά στους ογκολόγους», απάντησε ο Πεν και συνέχισε να μιλά για το βιβλίο του, «Bob Honey Who Just Do Stuff».

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με τον κεντρικό ήρωα να σκέφτεται να δολοφονήσει ένα δημόσιο πρόσωπο που θυμίζει πολύ τον Ντόναλντ Τραμπ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!