Φεστιβάλ χρεώνει με 1000 δολάρια τους ανεμβολίαστους θεατές

Την ίδια ώρα μόλις 18 δολάρια το εισιτήριο για όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/05/2021

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Σταύρος Βεργίδης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διοργανωτής συναυλιών στις Η.Π.Α. βρήκε τη δική του μέθοδο ώστε να ωθήσει το κοινό να εμβολιαστεί εναντίον του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα στο punk φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου στο St. Petersburg στη Florida, με πρωταγωνιστές τους Teenage Bottlerocket, MakeWar και Rutterkin, οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι διαφορετικές για τους εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους θεατές.

Οι πρώτοι θα πληρώσουν μόλις 18 δολάρια και οι δεύτεροι 1000!!!

Ο αρμόδιος διοργανωτής, Paul Williams (Leadfoot Productions) δηλώνει σχετικά:

«Προσπαθούμε απλά να διεξάγουμε μια ασφαλή συναυλία. Ο κόσμος εκεί έξω οφείλει να πάει να εμβολιαστεί και να προστατεύσει την οικογένειά του, την κοινότητά του και φυσικά τους εαυτούς τους.

Θέλω να παρακινήσω τα νεαρά παιδιά που έρχονται στις συναυλίες να μην μείνουν αμέτοχα και να εμβολιαστούν, δίνοντας ένα κίνητρο.

Προς το παρόν η ανταπόκριση είναι άκρως θετική, καθώς κανείς δεν έχει αγοράσει το εισιτήριο των 1000 δολαρίων, όμως έχω δεχθεί προσβλητικά και απαξιωτικά σχόλια από άτομα που δεν συμμερίζονται την ανάγκη των εμβολιασμών.

Φαίνεται πως το να ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια του κόσμου είναι κάτι κακό σύμφωνα με ορισμένους. Μπορεί όποιος θέλει να πληρώσει το αντίτιμο και θα έχει τις ίδιες παροχές με τον υπόλοιπο κόσμο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!