Fauda: Ηθοποιός της σειράς τραυματίστηκε ενώ πολεμούσε στη Γάζα

Σε νοσοκομείο του Ισραήλ νοσηλεύεται ο Ισραηλινός ηθοποιός και τραγουδιστής Idan Amedi.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
10/01/2024

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο 35χρονος ηθοποιός, γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά "Fauda" του Netflix, είχε προσφερθεί εθελοντικά να πολεμήσει για τον ισραηλινό στρατό στη Γάζα μετά τις επιθέσεις της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το CNN, ο Idan Amedi νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, ωστόσο, ο πατέρας του είπε ότι "δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του".

"Ο εξαιρετικός μουσικός, τραγουδιστής και ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς Fauda, Idan Amedi, και μαχητής έφεδρος των IDF, τραυματίστηκε σοβαρά σε μάχη στη Khan Yunis της Γάζας. Του ευχόμαστε πλήρη ανάρρωση", έγραψε σε ανάρτησή της στο δίκτυο X (πρώην Twitter) η πρεσβεία του Ισράηλ στην Ελλάδα.

"Θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλους ότι ο Idan τραυματίστηκε στη Γάζα. Ας προσευχηθούμε όλοι μαζί για την πλήρη και ταχεία ανάρρωσή του", σημειώνουν σε δική τους ανάρτηση οι συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς”.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Matan Meir, μέλος της παραγωγής της δημοφιλούς ισραηλινής σειράς του Netflix σκοτώθηκε στον πόλεμο, καθώς υπηρετούσε ως έφεδρος στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!