Είναι ο τραγουδιστής των Massive Attack πίσω από τον Banksy;

Η λίστα με τα πιθανά ονόματα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δίνουν και παίρνουν τα στοιχήματα για την πραγματική ταυτότητα του Banksy στις διαδικτυακές εταιρείες αθλητικών στοιχημάτων.

Στη λίστα με τα πιθανά ονόματα περιλαμβάνονται – μεταξύ άλλων- ο τραγουδιστής των Massive Attack, Ρόμπερτ Ντελ Νάγια, οι καλλιτέχνες KAWS και Τζεφ Κουνς, και ο αθλητής, πρώην παίκτης των New England Patriots, Τομ Μπρέιντι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετές ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων λαμβάνουν στοιχήματα για την πραγματική ταυτότητα του ανώνυμου καλλιτέχνη της street art Banksy. Τα sites τυχερών παιχνιδιών προσπάθησαν και στο παρελθόν να επωφεληθούν από εικασίες γύρω από την ταυτότητα του αινιγματικού καλλιτέχνη.

Τα στοιχήματα άρχισαν πρόσφατα και πάλι αφού ο Banksy είναι αντιμέτωπος με μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του βρετανική εταιρεία ευχετήριων καρτών, η οποία μπορεί να τον αναγκάσει να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Ο ιδιοκτήτης Άντριου Γκάλαχερ της Full Colour Black υπέβαλε τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή ανάρτηση που έκανε ο Banksy στο Instagram τον Νοέμβριο του 2022.

Η εφημερίδα “Daily Mail” σε δημοσίευμά της αποκάλυψε ότι ο Banksy είναι ο Ρόμπιν Γκάνινγκχαμ από το Μπρίστολ που είναι σήμερα 53 ετών και φοίτησε σε δημόσιο σχολείο και αναφέρεται ως ο πρώτος κατηγορούμενος σε δικαστική υπόθεση, στην οποία κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συγκατηγορούμενη είναι η εταιρεία που ίδρυσε ο Banksy, Pest Control Ltd., η οποία πουλά την τέχνη του, που κοσμεί σπίτια και γκρεμισμένους τοίχους στο Μπρίστολ και το Λονδίνο, αλλά και σε πολλές άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Εκμεταλλευόμενη την αγωγή η BetOnline διαδικτυακή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών όρισε στοιχήματα με ημερομηνία λήξης έως τις 30 Νοεμβρίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!