Bobbi Kristina Brown: η μοναχοκόρη της Whitney Houston

Η τραγική ιστορία ενός παιδιού που γεννήθηκε σαν σήμερα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Bobbi Kristina Houston Brown γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1993 και ήταν το μοναδικό παιδί της Whitney Houston και του τραγουδιστή Bobby Brown.

Έζησε τα παιδικά της χρόνια στο επίκεντρο της λάμψης της δημοσιότητας των γονιών της, ενώ από μικρή έδειχνε ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια τους στο χώρο της μουσικής.

Το 1994, σε ηλικία ενός έτους, εμφανίστηκε στη σκηνή των American Music Awards, κατά τη βράβευση της μητέρας της.

Το 1998, σε ηλικία 5 ετών, συμμετείχε τραγουδώντας μαζί με τη μητέρα της στο τραγούδι «My Love Is Your Love», από το ομώνυμο album και το 2003 τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της το τραγούδι «The Little Drummer Boy» από το Χριστουγεννιάτικο album της Whitney Houston με τίτλο «One Wish: The Holiday Album».



Οι γονείς της χώρισαν το 2007, όταν η ίδια ήταν 14 ετών και την επιμέλειά της ανέλαβε η μητέρα της.

Η μικρή Bobbi Kristina σκόπευε να γίνει τραγουδίστρια, ηθοποιός και χορεύτρια, όπως και οι γονείς της. Είχε κάνει αρκετές εμφανίσεις σε συναυλίες μαζί με τη μητέρα της και είχε παίξει στο reality «Being Bobby Brown» και την αμερικανική τηλεοπτική σειρά «For Better or Worse».

Το 2012 έχασε ξαφνικά τη μητέρα της σε ηλικία 48 ετών, με τα ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την χρόνια εξάρτησή της από τα ναρκωτικά. Ήταν μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδος για την Bobbi Kristina η οποία αναζήτησε παρηγοριά στον οικογενειακό φίλο Nick Gordon και μετά από ένα χρόνο ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους.

Παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ με νόμιμο τρόπο, οι ίδιοι είχαν ανακοινώσει ότι παντρεύτηκαν στις 9 Ιανουαρίου 2014.
KRISTINA 2
Τρία χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας της, τον Ιανουάριο του 2015, η 22χρονη Bobbi Kristina βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε μία μπανιέρα, ακριβώς όπως βρέθηκε και η μητέρα της, μετά από χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.
Έμεινε σε κώμα για 6 μήνες και στις 26 Ιουλίου 2015 άφησε την τελευταία της πνοή. Η ταφή της έγινε στο κοιμητήριο του New Jersey, δίπλα στον τάφο της μητέρας της.

Σχεδόν 5 χρόνια αργότερα πέθανε και ο Nick Gordon, σε ηλικία 30 ετών, από άγνωστη αιτία.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!