Απορρίφθηκε το αίτημα της Πρισίλα Πρίσλεϊ θέλει να ταφεί δίπλα στον Έλβις

Πολλά μέλη της διάσημης οικογένειας αναπαύονται στην έπαυλη του κτήματος Graceland στο Μέμφις
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Απορρίφθηκε το αίτημα που είχε υποβάλει η Πρισίλα Πρίσλεϊ για να ταφεί δίπλα στον Έλβις απορρίφθηκε από την υπόλοιπη οικογένεια, κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων που έκαναν, μετά τον θάνατο της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Η 77χρονη ζήτησε μετά τον θάνατό της, να ταφεί δίπλα στον καλλιτέχνη, στο κτήμα Graceland στο Μέμφις, όμως κανείς δεν έδωσε την έγκρισή του, σύμφωνα με το ΤΜΖ.

Εκτός από τον Έλβις, πολλά ακόμα μέλη της διάσημης οικογένειας αναπαύονται σε αυτόν τον χώρο. Μεταξύ τους η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ που έφυγε από τη ζωή, πριν λίγους μήνες, καθώς και ο γιος της, Μπέντζαμιν Κόου.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Πρισίλα Πρίσλεϊ, εκείνη και η εγγονή της, Ράιλι Κίου κατέληξαν σε συμβιβασμό, σχετικά με τη διαχείριση της κληρονομιάς που άφησε η κόρη της πρώτης. Σε δηλώσεις που έκανε στην Page Six, ανέφερε πως οι δύο γυναίκες δεν βρίσκονται πλέον, σε αντιδικία.

Πιο συγκεκριμένα, η επίσημη δικαιούχος της κληρονομιάς της μητέρας της είναι η Ράιλι Κίου, με τη γιαγιά της, Πρισίλα να λαμβάνει αρκετά εκατομμύρια δολάρια μέσα από αυτή την υπόθεση.

Σε επίσημη ανακοίνωση στο Page Six, ο συνύγορος της Πρίσλεϊ δήλωσε εκ μέρους της: «Η οικογένειά μου έχει λύσει όλη την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!