Αντρέ Μπράουερ: Πέθανε ο Captain Raymond Holt του "Brooklyn Nine-Nine"

Σε ηλικία 61 ετών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Θλίψη σκόρπισε στο Χόλιγουντ, αλλά και στους φαν του σε όλο τον κόσμο, η είδηση του θανάτου σε ηλικία 61 ετών του ηθοποιού Αντρέ Μπράουερ ο οποίος, μεταξύ άλλων, υποδύθηκε τον Captain Raymond Holt στη σειρά Brooklyn Nine-Nine και τον ντετέκτιβ Frank Pembleton στο Homicide: Life on the Street.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, ο Μπράουερ άφησε την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα μετά από σύντομης διάρκειας ασθένεια.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ήταν η μπάσα φωνή του και έγινε γνωστός με τη σειρά του NBC Homicide: Life on the Street από το 1992 έως το 1998 για την οποία το '98 πήρε Emmy για τον ρόλο του ως ντετέκτιβ Frank Pembleton.

Η μεγαλύτερη του επιτυχία, πάντως, θεωρείται ο ρόλος του ως Captain Raymond Holt στην κωμική σειρά Brooklyn Nine-Nine, ρόλος για τον οποίο κέρδισε δύο Critics Choice Awards για β΄ανδρικό ρόλο και τέσσερις υποψηφιότητες για Emmy.

Γεννήθηκε το 1962 στο Σικάγο ο Μπράουερ, ο οποίος ήταν ο μικρότερος από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειάς του, έκανε θεατρικές σπουδές με υποτροφία στο Stanford και μαθήματα υποκριτικής στη Juilliard School for drama.

Ο πρώτος κινηματογραφικός του ρόλος ήταν στην ταινία του 1989 Glory στην οποία υποδύθηκε έναν στρατιώτη στα πρώτα αφροαμερικανικά συντάγματα του αμερικανικού εμφυλίου πολέμου.

Συνολικά στην υπερτριακονταετή καριέρα του ο Μπράουερ, ο οποίος συχνά υποδυόταν ρόλους στρατιωτικού ή αστυνομικού, ήταν υποψήφιος 11 φορές για Emmy.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!