Άνοιξε το πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές στο Παρίσι

(PHOTOS) Πως λειτουργεί - Tο πρώτο εστιατόριο για γυμνιστές ξεκίνησε, πού αλλού, στο Παρίσι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Βγάζεις τα πάντα… και κάθεσαι στο τραπέζι να απολαύσεις το φαγητό σου στο «O'Naturel» στην οδό Γκραβέλ στην ανατολική μεριά της Γαλλικής πρωτεύουσας. Απ’ έξω μοιάζει με ένα κανονικό εστιατόριο. Υπάρχει η ταμπέλα, το μενού και μια σχετική κάλυψη που δεν επιτρέπει την «ορατότητα» προς τα μέσα.

Οι δίδυμοι ιδιοκτήτες Μάικ και Στεφάν Σααντά, 42 ετών, πρώην ασφαλιστές, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτήν την γειτονιά, δεν είναι γυμνιστές αλλά «κέντραραν» το θέμα και τις «ανάγκες» του.

Έτσι ο πελάτης αφού τσιτσιδωθεί, αφήνει τα ρούχα και τα συμπράγαλά του σε ειδικές κλειδωμένες θυρίδες στο βεστιάριο, παίρνει τις παντοφλίτσες του και στρώνεται σε ένα από τα 20 τραπέζια της αίθουσας. Αν οι κυρίες επιθυμούν για… ευνόητους λόγους να κρατήσουν τα ψηλοτάκουνά τους, καλώς!
7369725_11cb32b2-c017-11e7-9e49-e82e5b66ae05-1_1000x625.jpg
Για λόγους υγιεινής τα καθίσματα στις καρέκλες σκεπάζονται από καλύμματα μιας χρήσης ενώ υπάρχουν τραπεζομάντηλα και πετσέτες φαγητού.

Δυστυχώς τα γκαρσόνια και οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να είναι ντυμένοι… φαντάζομαι ελαφρά.

Οι ιδιοκτήτες δηλώνουν χαρακτηριστικά:

«Ο ρόλος μας είναι να κάνουμε τους πελάτες να αισθάνονται άνετα. Από τη στιγμή που μπαίνουν στην αίθουσα, τους συνοδεύουμε στο τραπέζι τους, τους καθησυχάζουμε λέγοντας ότι δεν είναι όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους».

Το «O'Naturel» λειτουργεί μόνο βραδινές ώρες, από τις 19.30 έως τις 23.00 και η κράτηση είναι υποχρεωτική. Το δια ταύτα κυμαίνεται από 39 έως 49 ευρώ ενώ διαθέτει και μενού για vegan.

Μόλις πριν λίγες ημέρες ξεκίνησε τη λειτουργία του και είτε από επιλογή είτε από περιέργεια… τα πηγαίνει μια χαρά.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!