Άνοιξε το δισκάδικο του Jack White των White Stripes στο Λονδίνο !

Το Jack Man’s Third Man Records επεκτείνεται στο Λονδίνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Κάθε δεκαετία περίπου το Λονδίνο δημιουργεί ένα κατάστημα που δημιουργεί τον δικό του κόσμο. Στη δεκαετία του 1960 ήταν το ψυχεδελικό εμπόριο του Kings Road Granny Takes a Trip, πουλώντας ρούχα αντίκες στο hip σκηνικό της πρωτεύουσας πίσω από μια pop-art πρόσοψη του Jean Harlow. Στη δεκαετία του 1970, επίσης στο Kings Road, η μπουτίκ του Malcolm McLaren και της Vivienne Westwood Sex έγινε σημείο αναφοράς για το punk rock.

Τώρα, σε μια εποχή που η πανδημία και το διαδικτυακό λιανεμπόριο έχουν κάνει το άνοιγμα ενός νέου καταστήματος πιο δύσκολο από ποτέ, έρχεται ένα μέρος για να γιορτάσουμε την απίθανη αναβίωση του βινυλίου σε έναν ψηφιακό κόσμο, που προσφέρει ένα πολύ ιδιαίτερο όραμα.

Το Jack Man’s Third Man Records επεκτείνεται στο Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, σηματοδοτώντας την έναρξη του πρώτου καταστήματος Third Man Records εκτός των ΗΠΑ.

Εμπνευστής και δημιουργός του ο Jack White των White Stripes.
jack white 1
Βρίσκεται στην οδό Marshall στην περιοχή Soho του Λονδίνου. Το κατάστημα θα γίνει ο τρίτος φυσικός χώρος της εταιρείας, παράλληλα με τα καταστήματα Third Man Records στο Nashville, Tennessee και Detroit, Michigan.

Το Third Man Records του Λονδίνου θα χρησιμεύσει ως χώρος λιανικής πώλησης, χώρος ζωντανής μουσικής με το όνομα The Blue Basement και ευρωπαϊκή έδρα της Third Man Records.
jack white 2
Το κατάστημα, το οποίο ανοίγει επίσημα το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, έχει σχεδιαστεί προσωπικά από τον ιδρυτή του Third Man, Jack White.

Το άνοιγμα του Third Man Records στο Λονδίνο ακολουθεί το λανσάρισμα του Jack White Arts & Design, μέσω μιας ιστοσελίδας πολυμέσων που καταγράφει εδώ και δύο δεκαετίες το βραβευμένο δημιουργικό έργου του White.

Το κατάστημα σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε όλο το 2020 και το 2021 κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid και θα περιλαμβάνει «μια σειρά από ιδιοτροπίες, λεπτομέρειες και ιδιαιτερότητες που ο Τρίτος Άνθρωπος έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο», σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν μια μηχανή τυχερού βιβλίου τρίτης εγγραφής με εγχειρίδιο που σχεδιάστηκε από τον καλλιτέχνη Craig Small από το Τορόντο.

Με τίτλο «Literarium», είναι μόνο το δεύτερο στο είδος του στον κόσμο.

Το κατάστημα θα διαθέτει επίσης ένα περίπτερο ηχογράφησης Third Man Records όπου οι καλλιτέχνες και το κοινό μπορούν να ηχογραφήσουν το δικό τους υλικό απευθείας σε βινύλιο.

Επιπλέον, για τον εορτασμό των εγκαινίων, η Third Man Records προσέγγισε «μερικούς από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στο Ηνωμένο Βασίλειο», συμπεριλαμβανομένων των Paul Weller, David Ruffin, The Jesus & Mary Chain, Cornershop, Gina Birch των The Raincoats και τους Manchester The Magic Roundabout που θα ηχογραφήσουν για το Third Man.

Αυτές οι αποκλειστικές κυκλοφορίες θα είναι διαθέσιμες για αγορά σε μαύρο βινύλιο στις 25 Σεπτεμβρίου από το Third Man Webstore (σύντομα θα επεκταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο/ΕΕ), και στα τρία καταστήματα της Third Man Records, και ανεξάρτητα δισκοπωλεία παντού, και σε πολύ περιορισμένη έκδοση κίτρινο βινύλιο μόνο στο κατάστημα Third Man London.Music Business Worldwide.

Επισκεφτείτε το διαδικτυακό κατάστημα εδώ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!