Αιφνιδιαστική επίσκεψη Μπάιντεν στο Κίεβο

Συναντάται με τον Ζελένσκι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/02/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ελένη Αντωνίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, βρίσκεται ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη γειτονική Πολωνία για να συναντήσει τον Πρόεδρο Andrzej Duda.

Ο Μπάιντεν έφτασε στο Κίεβο το πρωί, σε μια αιφνιδιαστική επίσκεψη για να υπογραμμίσει την αμερικανική υποστήριξη στον ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τις προσπάθειές του εναντίον της Ρωσίας, λίγο πριν από την πρώτη επέτειο της εισβολής. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν ταξιδεύει στην Ουκρανία ως πρόεδρος.

0x0

Εφοδιασμένη με όπλα αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από δυτικές χώρες και σε απελπιστική ανάγκη για περισσότερα, η Ουκρανία συνεχίζει να αντιμετωπίζει τους Ρώσους. Παρά τις αμερικανικές κυρώσεις και τις καταστροφικές απώλειες ανθρώπων και εξοπλισμού στο πεδίο της μάχης, η Μόσχα συνεχίζει την επίθεσή της.

Ανώτερος αξιωματούχος του Λευκού Οίκου και ένας κυβερνητικός αξιωματούχος των ΗΠΑ που γνώριζε το ταξίδι επιβεβαίωσαν την επίσκεψη υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή δεν είχαν εξουσιοδότηση να μιλήσουν δημόσια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!