Τα «Νυχτερινά πουλιά» της Αναστασίας Μουτσάτσου

(ΑΚΟΥΣΕ) Ένας ύμνος στη μοναχικότητα, για κείνους που έζησαν γκρεμό αλλά δε λύγισαν και τράβηξαν μπροστά…

«Κάτι πουλιά νυχτερινά τη μέρα δεν πετάνε…»


Μετά από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι «Γυναίκες», η μουσικοθεατρική παράσταση με την Αναστασία Μουτσάτσου, την Φωτεινή Βελεσιώτου και την Μυρτώ Αλικάκη, που παρουσιάστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και την κυκλοφορία του ομότιτλου single σε στίχους της Μουτσάτσου και μουσική της Δήμητρας Γαλάνη, η Αναστασία Μουτσάτσου παρουσιάζει τα «Νυχτερινά πουλιά», μια καινούργια, αισθαντική μπαλάντα σε μουσική και στίχους που έγραψε η Χάρις Τσεκούρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δελτίο τύπου, πρόκειται για έναν «ύμνο στη μοναχικότητα, για κείνους που έζησαν γκρεμό αλλά δε λύγισαν και τράβηξαν μπροστά. Ένα κομμάτι εσωτερικής αναζήτησης και περισυλλογής που μας ωθεί να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να πετάμε ψηλά».
moutsatsou cover
Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Μανώλης Ανδρουλιδάκης, που παίζει κιθάρες, μαντολίνο, μπουζούκι, πιάνο και μπάσο, μαζί με τον Κυριάκο Γκουβέντα που παίζει βιολί.

Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν στο «Top Floor Studio» του Πάνου Τσεκούρα, το εικαστικό του εξωφύλλου φιλοτέχνησε η Χάρις Τσεκούρα, ενώ το τραγούδι κυκλοφορεί από την MLK.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!