Κέντρο Αθηνών – Μητροπάνος, Κότσιρας, Μπάσης

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Δημήτρης Μπάσης συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι …

χαρίζοντας «Νύχτες μαγικές και ονειρεμένες» στους θαμώνες που επιλέγουν να διασκεδάσουν μαζί τους. Στόχος τους πάντα να προσφέρουν στιγμές κεφιού και να «διώξουν» έστω και προσωρινά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τις δύσκολες αυτές ημέρες, με άξονα το καλό τραγούδι.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα σχήμα ισχύος που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στους «δύσκολους» καιρούς. Για τοΔημήτρη Μητροπάνο, τη συνέπειά του και τις ικανότητές του, ότι και να προσθέσει πια κανείς, φαντάζει περιττό. Αληθινός ερμηνευτής, με τη στόφα των πραγματικά μεγάλων, απ’ τους σημαιοφόρους που εξακολουθούν να παρελαύνουν στο πολιτισμικό στερέωμα με αξιοπρέπεια και πάντα με το κεφάλι ψηλά. Η απλόχερη αγάπη και εκτίμηση του κόσμου στο πρόσωπό του, κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.

Ο Γιάννης Κότσιρας έχει δώσει κι εκείνος τις μάχες του και έχει κερδίσει τα γαλόνιά του. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Μπάση που κινείται τόσο στην δισκογραφία όσο και τις ζωντανές εμφανίσεις με αξιώσεις και προσεκτικές επιλογές. 

Το πάντρεμα των τριών σε ένα «άντρο» διασκέδασηςσυγκεντρώνει περίσσιο ενδιαφέρον αφού πρέπει να είναι διαφορετικό στη δομή και τις εναλλαγές του, από το συναυλιακό σεργιάνι τους. Θα είναι ευχάριστο να έχουμε εκπλήξεις που θα «σπάνε» επιτέλους την μονοτονία και ατολμία των προγραμμάτων, όπου έχει καταντήσει να ξέρουμε από πριν τι και πότε θα το ακούσουμε.

Η καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του Γιάννη Παπαζαχαριάκη και η επιμέλεια προγράμματος της Μαργαρίτας Μυτιληναίου.Δείτε επίσης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσαν στο www.ogdoo.gr  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αποκλειστικό video απο τις πρόβες στο Κέντρο Αθηνών

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες απο τις πρόβες στο Κέντρο Αθηνών


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates