Το λεξικό του σεξ του 21ου αιώνα

Τα πράγματα φίλοι μου έχουν αλλάξει, μαζί και οι ορολογίες. Μάθετε όλα τα νέα «κόλπα» στο σύγχρονο λεξικό του έρωτα.
Ξεχάστε τον μετρ Αλφρεντ Κίνσεϊ, τον σπουδαίο Σίγκμουντ Φρόιντ και το «σοφό» Κάμα Σούτρα. Τα νέα δεδομένα φέρουν τα απάνω κάτω στα ερωτικά μας. Οι νέοι ορισμοί που πρέπει να ξέρεις για να μη φανείς ξενέρωτος, είναι εδώ:

«Bondage», «spoon sex», «docking», «sporking», «sexorcism», «liptease», «cottaging», «romp», «squirting», «creampie» αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους νέους όρους που απαρτίζουν το λεξικό του σεξ στο ξημέρωμα της τρίτης χιλιετίας.

Βέβαια αν είσαι ένας από τους 75 εκατομμύρια χρήστες που καθημερινά τη «βγάζουν» στο Pornhub των 10 εκατομμυρίων βίντεο τότε πολλούς από αυτούς, τους παίζεις στα δάχτυλα…

Κατά πως γράφει και η φίλη μου Μορίν Ο’ Κόνορ -γιατί πρέπει να ξέρετε πως ο δικός σας άνθρωπος, εγώ δηλαδή, ο Βαγγέλης ο Φάλτσος έχω φήμη που ταξιδεύει πολύ πέρα από τα σύνορα- στο New York Magazine:

«Ζούμε τη χρυσή εποχή της σεξουαλικής δημιουργικότητας, μια ερωτική αναγέννηση χωρίς προηγούμενο. Σήμερα, μπορείς να δεις σε μερικά μόνο λεπτά όσο σεξ δεν είχε δει σε όλη του τη ζωή ένας θαμώνας της αυλής των οργίων του Καλιγούλα. Το Pornhub λειτουργεί ως εργαστήριο σεξουαλικής φαντασίας, καλλιεργεί μια συλλογική σεξουαλική συνείδηση η οποία βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη».

Υπόψιν, για να δει κανείς όλα τα βίντεο που είναι ανηρτημένα μέχρι στιγμής στο Pornhub χρειάζεται 173 χρόνια. Για’ αυτό με το μαλακό, όσο και να τρέχεις δεν προλαβαίνεις. Το έχω πει και στην Μορίν…

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1621513452