Να μετονομαστεί σε Γιώργος Κούδας το αεροδρόμιο Μακεδονία

Διαφωνώ κάθετα με τον Γιάννη Μπουτάρη για να μετονομαστεί σε Νίκος Γκάλης το αεροδρόμιο Μακεδονία και εξηγώ το γιατί.

Η συζήτηση είναι πέρα για πέρα καίρια και σοβαρή γι' αυτό και καταθέτω τη δική μου πρόταση για τη μετονομασία του αεροδρομίου Μακεδονία σε Γιώργος Κούδας.


Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε την πρότασή του για να μετονομαστεί -σε περίπτωση που τεθεί τέτοιο θέμα- το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης σε "Nίκος Γκάλης" κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της πόλης. 

Αλλά εγώ ο Βαγγέλης ο Φάλτσος, ο δικός σας άνθρωπος, καταλαβάινοντας την σοβαρότητα της κατάστασης και των δηλώσεων κάνω crossover πρόταση: Γιώργος Κούδας και εξηγώ και το γιατί.

Κατ' αρχάς ο Γκάλης έχει το δικό του γήπεδο... και έχει πάρει και υπερατλαντικές hall of fame τιμές. Απ' την άλλη ο Κούδας έμεινε στην ποδοσφαιρική ιστορία ως ο Μεγαλέξανδρος... Βέβαια δεν ήθελε πολύ να γίνει και Καραϊσκάκης αλλά όταν περνούν τα χρόνια και μπροστά στο μέγεθος της πορείας και του παίκτη τα παραπτώματα διαγράφονται. 

Άσε που η ΠΑΟΚάρα πάει και για πρωτάθλημα ενώ χτυπάει και κύπελλο. 

Τώρα όμως για να πω και του στραβού το δίκιο ο Μπουτάρης μέσα στα ιδιότροπά του είπε και μια αλήθεια:

"Πηγαίνεις στα Σκόπια και κάθε 30 χιλιόμετρα έχει Alexander the Great. Σου γυρνάει το άντερο. Πρέπει να δούμε και εμείς τι θα γίνει με τα δικά μας. Θα κρατήσουμε το Μακεδονία στο αεροδρόμιο και τα ΚΤΕΛ; Κατεβαίνουν οι τουρίστες και νομίζουν κατεβαίνουν στα Σκόπια. Το πρόβλημα είναι πολλαπλό, θα μας τυραννάει χρόνια, ακόμα και να υπάρξει συμφωνία. Χάσαμε και έχουμε υποστεί συστηματικές και συνεχόμενος ήττες. Ακόμα και το μακεδονικό χαλβά χάσαμε".

Έχει χαθεί η μπάλα γενικώς...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!