Με Black Friday ξεκινά το Hxos Eikona Show!

Ένα τριήμερο «βουτηγμένο» μέσα στην τεχνολογία και τις κορυφαίες εκφράσεις αυτής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H μεγάλη έκθεση τεχνολογίας έκθεση Hxos Eikona Show στα νεώτερα χρόνια, παραδοσιακά, διεξάγεται κάθε χρόνο το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο. Οι μουσικόφιλοι και οι λάτρεις του home cinema αισθάνονται σαν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στην κορυφαία εκδήλωση τεχνολογίας υψηλού επιπέδου στην Ελλάδα που παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον ήχο, στην εικόνα και στις mobile συσκευές.

Πικάπ, ενισχυτές, ηχεία, καλώδια, αξεσουάρ, τηλεοράσεις, προβολείς, ηχεία, ενισχυτές, ακουστικά, Bluetooth ηχεία, smart speakers, δικτυακά και ότι κινεί την τεχνολογία σήμερα.

H υψηλή τεχνολογία του ήχου και της εικόνας δίνει το ραντεβού της από το Σάββατο 25 μέχρι και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας 10, όπου θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα που είδε ο διοργανωτής Φώτης Φωτιάδης (εκδότης του περιοδικού Hxos Sound Vision, όπως ονομάζεται πια ο κλασσικός «Ήχος») στο Μόναχο και στην IFA, αλλά και πολλές νέες αποκλειστικότητες. Μεταξύ αυτών, όπως μας πληροφορεί ο ίδιος, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τα νέα ηχεία Focal Utopia Scala Evo και Focal Kanta καθώς και τα νέα ακουστικά Focal Clear!

Η έκθεση αποτελείται από περισσότερους από 50 χώρους και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν προϊόντα και λύσεις από περισσότερα από 300 brands από ολόκληρο τον κόσμο. Πολλές εταιρείες θα έχουν αυτόνομη παρουσία, ενώ οι περισσότερες θα βρεθούν στο show μέσω των εγχώριων αντιπροσώπων τους.

Black Friday


Πολύ πριν από το Ελληνικό Black Friday που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία πέρυσι, την Παρασκευή παραμονή της Έκθεσης hes. Έτσι και φέτος θα έχουμε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου τo Black Friday και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου την μεγάλη Έκθεση hxos eikona show. Ένα τριήμερο δηλαδή «βουτηγμένο» μέσα στην τεχνολογία και τις κορυφαίες εκφράσεις αυτής.

Η Έκθεση hxos eikona show συγκεντρώνει ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε ήχο και εικόνα στην αγορά, τα high-end και τα premium μοντέλα, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος καταναλωτής να μπορεί να τα δει από κοντά πριν πραγματοποιήσει τις αγορές του αφού το Black Friday… κρατάει σε διάρκεια σχεδόν μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία λοιπόν από το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, στην Έκθεση, για να τσεκάρει κάποιος σε live παρουσίαση τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. Εκτός από τηλεοράσεις και άλλα consumer, όπως τα λέει η αγορά, προϊόντα η hxos eikona show σκοπεύει να φέρει το Black Friday και στο χώρο του ήχου.
ixeoseikona.jpg
Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα υπάρχει σημαντική έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα. Οι κωδικοί και τα μοντέλα αυτών των προϊόντων θα αναρτηθούν αργότερα στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

Θα έχει συγκεντρωθεί ένας μεγάλο αριθμό κωδικών σε καλώδια, πικάπ, ηχεία, ενισχυτές, Bluetooth speakers, players, δίσκους, προβολείς, home cinema, αξεσουάρ και άλλων προϊόντων σε τιμές Black Friday.

Να, λοιπόν, ένας ακόμη λόγος για να μη χάσετε την μεγάλη Έκθεση τεχνολογίας hxos eikona show 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, τηλ. 210-8894500) το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Η είσοδος για την έκθεση hxos eikona show 2017 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, Αθήνα) είναι δωρεάν για όλους τους φίλους της τεχνολογίας.

Όσοι όμως εγγραφούν μέσω του www.highend.show να διεκδικήσουν πολλά δώρα που θα μοιραστούν μέσω κληρώσεων. Επίσης, οι πρώτοι 100 επισκέπτες θα κερδίσουν χωρίς κλήρωση από ένα ειδικό δώρο.

Κατεβάστε την δωρεάν πρόσκληση από το website της Έκθεσης: www.highend.show
ixoseikona.jpg
Technics SL-1200GR turntable 2017

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!