iPhone 7: Πότε θα έρθει στην Ελλάδα και πόσο θα κοστίζει!

Αναμονή τέλος για μια ακόμη έκδοση του iPhone, που η Apple αναμένεται να παρουσιάσει απόψε και όλοι οι άνθρωποι της τεχνολογίας την περιμένουν με «κομμένη» την ανάσα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Apple κατάφερε για ακόμη μία φορά να κρατήσει «κρυφά» κάποια χαρακτηριστικά του νέου της επιτεύγματος και οι φήμες «οργιάζουν» για το πώς θα είναι το iPhone 7. O διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου δημιουργήματος της εταιρείας σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδος.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη κατά τα πρότυπα του iPhone 6, θα είναι το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι αδιάβροχο με μία αισθητά καλύτερη κάμερα και θα διαθέτει 2 διαφορετικούς φακούς. Επίσης, θα διαθέτει 3GB μνήμης RAM, ενώ ο αποθηκευτικός του χώρος θα ξεκινάει από τα 32GB.

Η αυτονομία του νέου μοντέλου θα είναι η μεγαλύτερη που έχει επιτευχθεί με το iPhone 7 να έχει 2 ώρες περισσότερο αυτονομία από το προηγούμενο μοντέλο και το iPhone 7 Plus μία ώρα παραπάνω από το iPhone 6 Plus.

Το iPhone7 δεν θα είναι το μοντέλο εκείνο που θα αλλάξει την σχέση μεταξύ χρήστη και συσκευής παρέχοντας πολλές περισσότερες δυνατότητες, αλλά θα είναι ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι τον ερχομό του iPhone8 που θα αλλάξει τα δεδομένα στο πως αντιλαμβανόμαστε το smartphone.
Το iPhone 7 / Plus θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Οι τιμές για την Ελλάδα θα είναι οι ακόλουθες:

iPhone 7 32GB τιμή: €789
iPhone 7 128GB τιμή: €899
iPhone 7 256GB τιμή: €999
iPhone 7 Plus 32GB τιμή: €899
iPhone 7 Plus 128GB τιμή: €999
iPhone 7 Plus 256GB τιμή: €1099

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!