Το τραγούδι της εβδομάδας... Has Landed

Η διάσημη αμερικάνικη μπάντα QueensOfTheStonesAge, από το PalmDesert της Καλιφόρνιας, επιστρέφει με μία από τις πιο πολυααναμενόμενες κυκλοφορίες του 2017!
Το νέο άλμπουμ τους «Villains», το 7ο τους από το 1996, κυκλοφορεί παγκόσμια στις 25 Αυγούστου από τη Matador, 4 χρόνια μετά το «...Like Clockwork» που είχε φθάσει στην κορυφή της Αμερικής και στο Νο 2 της Μεγάλης Βρετανίας! 

Η συνεργασία τους στο νέο δίσκο με τον παραγωγό έγινε δεκτή από πολλούς οπαδούς τους, καθότι θεωρείται πολύ mainstream για τα δεδομένα της μπάντας, με αποτέλεσμα να έχουν διχάσει το κοινό τους. 

Το πρώτο σιγνκλ του άλμπουμ "The Way You Used Τo Do" των Queens Of The Stone Age, προβάλλεται αποκλειστικά για τους συνδρομές της Apple Music πλατφόρμας, για 90 μέρες. «Είναι ο δικός μας τρόπος να αποτίσουμε φόρο τιμής στον Cab Calloway και την ταινία Hellzapoppin'» δήλωσε για το βιντεοκλίπ ο Josh Homme. Όπως έκανε γνωστό το συγκρότημα δεν κάλεσε κανέναν στα γυρίσματά του, που να μην του αρέσουν όλοι οι προηγούμενοι δίσκοι τους! 

Το «Villains» θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο και cd. 
quy77yet.jpg
Το δεύτερο σινγκλ του άλμπουμ είναι το "The Evil Has Landed" και μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test554074107