Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Acro

Στο πρόγραμμα θα βρίσκονται όλες οι μεγάλες του επιτυχίες αλλά και κομμάτια άλλων καλλιτεχνών που φέρουν την υπογραφή του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μπορεί η φετινή χρονιά να χαρακτηρίζεται, όσον αφορά τη νυχτερινή διασκέδαση, από μεγάλες συνεργασίες και σημαντικές ανακατατάξεις στις μεγάλες πίστες της Αθήνας, όμως υπάρχουν και αρκετά νυχτερινά μαγαζιά τα οποία έχουν βρει τον ιδανικό συνεργάτη με τον οποίο πορεύονται στο πέρασμα των χρόνων με μεγάλη επιτυχία.

Ένα από αυτά είναι και το Acro club Ιερα οδός, το οποίο έχει βρει στο πρόσωπο του Γιώργου Σαμπάνη τον ιδανικό τραγουδιστή για την σκηνή του. Το γνωστό μαγαζί της Ιεράς Οδού, με τον Γιώργο Σαμπάνη στα ηνία του, διαγράφει μια μαγική πορεία στον χώρο της διασκέδασης, αφού κάθε φορά που ο τραγουδιστής εμφανίζεται στην σκηνή, ο κόσμος παραληρεί. Μια πολύ επιτυχημένη επιλογή από τους ιθύνοντες του χώρου, η οποία έχει οδηγήσει το ACRO στην κορυφή της προτίμησης του κοινού. Το αγαπημένο μαγαζί, την σεζόν 2017 - 2018 θα έχει και πάλι στην σκηνή του τον εκπληκτικό Γιώργο Σαμπάνη, έχοντας ετοιμάσει για άλλη μια φορά ένα άκρως εντυπωσιακό πρόγραμμα.

Το ACRO έχει περάσει στο παρελθόν από πολλά στάδια έως ότου καταλήξει στην τελική, σημερινή του μορφή. Αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, κάτι στο οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο και η θέση στην οποία βρίσκεται, στην Ιερά Οδό 7. Ο συγκεκριμένος χώρος, πέρα από πολύ γνωστό club, έχει λειτουργήσει στο παρελθόν και πάλι ως μουσική σκηνή, έχοντας μάλιστα φιλοξενήσει στην σκηνή του πολύ σπουδαία ονόματα όπως η Ελένη Βιτάλη και ο Γιάννης Πλούταρχος.

Τα τελευταία χρόνια όμως φαίνεται πως έχει βρει τον μόνιμο συνεργάτη του και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Σαμπάνη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον χώρο, φάνηκε πως βρήκε το στέκι του βγάζοντας τρομερή ενέργεια παρασύροντας μαζί του το κοινό. Πλέον, η συνεργασία Acro Σαμπάνης έχουν συνδέσει άρρηκτα τα ονόματά τους και αποτελούν τον πιο εκρηκτικό συνδυασμό στη νυχτερινή διασκέδαση. Την φετινή σεζόν θα δώσουν και πάλι το παρόν στο μουσικό τοπίο της πρωτεύουσας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έχοντας ετοιμάσει για άλλη μια φορά ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Στο πρόγραμμά του φυσικά θα βρίσκονται όλες οι μεγάλες του επιτυχίες αλλά και πολλά κομμάτια άλλων καλλιτεχνών τα οποία φέρουν την υπογραφή του, αφού πέρα από εξαιρετικός τραγουδιστής, ο Γιώργος Σαμπάνης αποτελεί και έναν από τους πιο δυνατούς συνθέτες της εποχής, έχοντας δώσει κομμάτια σε κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού όπως ο Πασχάλης Τερζής, ο Αντώνης Ρέμος, η Έλενα Παπαρίζου, η Πάολα, η Πέγκυ Ζήνα, ο Γιάννης Πλούταρχος και πολλούς ακόμα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!