Μουσικά Σχήματα Αθήνα 2017-2018

Ποιες εκπλήξεις περιμένει το αθηναϊκό κοινό για το πρόγραμμα διασκέδασης στις μουσικές σκηνές και πίστες για το χειμώνα;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ποιες είναι οι συνεργασίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της Αθήνας; Ας δούμε όμως μία μία τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει το κάθε μαγαζί για μας.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ 2017-2018

ESTATE ATHENS: ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει για ακόμα μία χρονιά στο ESTATE μετά την περσινή του τεράστια επιτυχία. Μαζί του συμπαρασύρει την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τη σκυτάλη από τους δύο καλλιτέχνες, θα πάρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

CENTRAL LIVE: STAN, ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ
Ο Χρήστος Δάντης έρχεται με μια συνεργασία έκπληξη από τη σκηνή του Central Live. Μαζί του λοιπόν θα δούμε τον Σταν.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
Ποιος καλλιτέχνης θα στελεχώσει τη σκηνή της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ για φέτος το χειμώνα. Μείνετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ACRO: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Ο Γιώργος Σαμπάνης, φυσικά θα επιστρέψει στο στέκι του. Μιας και έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με αυτό του ACRO, θα τον δούμε και φέτος στο καλλιτεχνικό του σπίτι.

4711: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ
Άλλος ένας καλλιτέχνης με δικό του καλλιτεχνικό σπίτι, είναι ο Διονύσης Σχοινάς, μιας και συνέδεσε την επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα, με το όνομα του μαγαζιού που εμφανίζεται τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν είναι άλλο φυσικά από το 4711.

BOX: ΜΕΛΙΣΣΕΣ, ΤΑΜΤΑ
Οι Μέλισσες επιστρέφουν για μία ακόμα χρονιά στο ΒΟΧ ATHENS ΜΕΛΙΣΣΕΣ, το μαγαζί στη σκηνή του οποίου εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με το άνοιγμά του. Φέτος η Τάμτα θα κρατάει συντροφιά μαζί με το ανδροκρατούμενο συγκρότημα, στο αθηναϊκό κοινό του ΒΟΧ.

CABARET ROMEO: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ
Μια ιδιαίτερη συνεργασία εκτυλίσσεται στο CABARET ROMEO. Αυτή του αγαπημένου καλλιτέχνη, Χρήστου Κυριαζή, που μετά από την πολυετή απουσία του από τα μουσικά δρώμενα, αποφάσισε να επιστρέψει για τα καλά, και αυτή του Χρήστου Μενιδιάτη.

HOTEL ΕΡΜΟΥ: ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
Η Άννα Βίσση, φαίνεται να έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της για να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις της καριέρας της, μέσα από το νέο μαγαζί που για τρίτο χρόνο θα εμφανίζεται στη σκηνή του. Μιλάμε φυσικά για το HOTEL ΕΡΜΟΥ.

CABARET
Το CABARET ακόμα δεν έχει καμία επίσημη πληροφορία για το ποιος καλλιτέχνης θα βρίσκεται στη σκηνή του

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS: ΤΟΝΙ ΣΦΗΝΟΣ
Ένα πάρτι φαίνεται ότι θα εκτυλίσσεται από τη σκηνή του ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ PLUS, μιας και ο Τόνι Σφήνος, θα πάρει την πιο κεφάτη διάθεση από τη δεκαετία του 80’ και θα λάβει τα ινία του νυχτερινού κέντρου.

- ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΙΣΤΕΣ

TEATRO
Αναμένουμε τις πληροφορίες για τη συνεργασία του νυχτερινού κέντρου με τον καλλιτέχνη που θα εμφανίζεται στη σκηνή του.

FANTASIA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ
Η σίγουρη επιτυχία στη διασκέδαση ακούει στο όνομα FANTASIA. Φέτος με δοκιμασμένη συνταγή, θα εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ: ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ, ONIRAMA
Ο Νίκος Οικονομόπουλος φέτος δοκιμάζεται σε κάτι νέο, μιας και φεύγοντας από το αγαπημένο του FEVER, θα τον δούμε στο Κέντρο Αθηνών μαζί με τους ΟΝΙRΑΜΑ. Κεντρο αθηνων οικονομοπουλος onirama 2017-2018

FEVER: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ, ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
Δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες, δοκιμασμένοι στο χρόνο, θα στελεχώσουν το προσωπικό του FEVER. Ο λόγος για τους Νότη Σφακιανάκη & Τόλη Βοσκόπουλο Fever.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Ένα δυναμικό σχήμα έρχεται στο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ για να πάρει φωτιά η πίστα. Δοκιμασμένη συνταγή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που πλαισιώνεται από τον Βασίλη Δήμα αλλά και την Κατερίνα Στικούδη.

ΥΤΟΝ: ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ
Ο αγαπημένος μας Νίκος Βέρτης, για πρώτη φορά πέρυσι εμφανίστηκε στο ΥΤΟΝ. Φέτος συνεχίζει στον ίδιο χώρο.

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
Η μεγάλη επιστροφή του φετινού χειμώνα, είναι αυτή του Αντώνη Ρέμου στο Αθηνών Αρένα. Μετά από μία απουσία αρκετού καιρού από το μαγαζί που αποτέλεσε στέκι του, φέτος ο Αντώνης Ρέμος, είναι ξανά έτοιμος να δώσει στο κοινό του Αθηνών Αρένα, τον καλύτερο εαυτό του. Ρέμος 2017-2018 Αθηνων Αρενα

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ
Από τον Ιανουάριο του 2018 στην Ιερά Οδό θα συναντήσουμε ένα πολύ δυνατό σχήμα που θα εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη μέχρι τον Δεκέμβριο: Καρράς, Γαρμπή, Μενιδιάτης. Ιερά Οδός Καρρας Γαρμπη Μενιδιάτης

CLUB 22: ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΜΟΣ, ΑΝΤΥΠΑΣ
To Club 22 έχει μονοπωλήσει τον Πάνο Κιάμο, τον οποίο βλέπουμε σχεδόν αποκλειστικά μόνο εκεί. Φέτος μαζί του, παρασύρει στη επιτυχία του τον μεγάλο καλλιτέχνη, Αντύπα.

ΕΝΑΣΤΡΟΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ, ΠΑΟΛΑ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΚΚΟΣ
Για τρίτη χρονιά, θα απολαύσουμε τον Γιώργο Μαζωνάκη στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ. Μία εξαιρετική συνεργασία πρόκειται να εκτυλιχθεί μιας και δίπλα του θα απολαύσουμε την ιδιαίτερη παρουσία της Πάολα. Η έκπληξη όμως δεν σταματάει εκεί Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει στη σκηνή του ΕΝΑΣΤΡΟΝ και συμπληρώνει το υπερεπιτυχημένο σχήμα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ: ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
Ο ΔΙΟΓΕΝΗΣ μας εκπλήσσει πάντα με τις ποιοτικές επιλογές του. Έτσι και φέτος, κρατώντας τον ίδιο χαρακτήρα, θα δούμε τη Νατάσα Μποφίλιου.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ
Μετά την επιτυχία που διέγραψε πέρυσι ο καλλιτέχνης στο ΒΟΤΑΝΙΚΟ, ανανεώνοντας τη συνεργασία του, θα δούμε τον Μάκη Δημάκη ξανά στη σκηνή του ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ. Μαζί του ο Σταμάτης Γονίδης, συμπληρώνει το δίδυμο της επιτυχίας.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
Δύο μεγάλες φωνές πρόκειται να ενωθούν στο ΦΩΤΑΕΡΙΟ. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο και Ηλία Βρεττό, που θα αποτελέσουν ένα hot δίδυμο για τη νυχτερινή μας διασκέδαση. Πλουταρχος Βρεττος Φωταεριο 2017-2018 σε μια ιδιαίτερη συνεργασία.

VOX: ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στο Vox με μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη συνεργασία. Η γλυκιά Μελίνα Ασλανίδου, θα είναι το καλλιτεχνικό της ταίρι. Την παρουσία των δύο γυναικών, συμπληρώνει και η ανδρική παρέα του Γιώργου Παπαδόπουλου.

- ΠΙΣΤΕΣ

ΠΥΛΗ ΑΘΗΝΩΝ: ΖΑΦΕΙΡΗΣ ΜΕΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΓΩΓΩ ΡΩΜΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΑ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ
Η Γωγώ Ρωμαίου για ακόμα μία σεζόν εμφανίζεται στη σκηνή της ΠΥΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ. Μαζί της, μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, θα βάλουν φωτιά στη διασκέδαση.

CARAMELA
Ακόμα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό επίσημα. Ωστόσο ίσως ο αγαπημένος μας Γιώργος Τσαλίκης επιστρέψει για τη χειμερινή σεζόν.

FRANGELICO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ
Η περσινή επιτυχία του Νίκου Μακρόπουλου, είναι γεγονός. Αυτός είναι και ο λόγος που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του καλλιτέχνη με το κέντρο και φέτος μάλιστα θα συνοδεύεται από την εκρηκτική Αμαρυλλίδα. Είμαστε βέβαιοι ότι η επιτυχία θα είναι δεδομένη και φέτος το χειμώνα.

ΚΟΜΒΟΣ LIVE
Ελένη Καρουσάκη, Αλέκος Ζαζόπουλος και Θέμης Αδαμαντίδης είναι το σχήμα που μας κράτησε πέρυσι συντροφιά. Ακόμα δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση για το κέντρο. Θα είναι ξανά το επιτυχημένο αυτό σχήμα στο κέντρο;

NORTH LIVE STAGE: ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Ο ερωτικός Θέμης Αδαμαντίδης, ετοιμάζεται να εμφανιστεί στη σκηνή του NORTH LIVE STAGE και να διασκεδάσει το κοινό του με τις τεράστιες επιτυχίες του παρελθόντος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!