Akrotiri W Club - Καλοκαίρι 2017

Akrotiri W Club: ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη διασκέδαση της παραλιακής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για ακόμα ένα καλοκαίρι, το Akrotiri ετοιμάζεται να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη διασκέδαση της παραλιακής. Το αγαπημένο στέκι έρχεται σύντομα να μας παρουσιάσει για ακόμα μια φορά ανανεώσεις και μεγάλες εκπλήξεις. Αναμφίβολα, μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έχουμε δει από αυτό είναι και η φετινή συνεργασία του με το W Club, που ετοιμάζεται να επιστρέψει με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο στη διασκέδαση της Αθήνας, ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας.

Akrotiri W Club ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που θα αφήσει ικανοποιημένο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Στο Ελληνικό και δίπλα στο κύμα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές, ντυμένες με τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες αλλά και μοναδικά events που θα φιλοξενηθούν στον χώρο του akrotiri club παραλιακη.

Μια μοναδική συνάντηση που έρχεται να αφήσει γερά το στίγμα της το φετινό καλοκαίρι στην παραλιακή και να μας χαρίσει διασκέδαση άνευ προηγουμένου.
akrotiri-times.jpg
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα μέχρι τη στιγμή που το opening party θα πραγματοποιηθεί και θα δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα σε μια μοναδική σεζόν διασκέδασης.

Akrotiri W Club έρχονται να απογειώσουν το κέφι για ακόμα μια σεζόν και να μας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία διακέδασης.

AKROTIRI W CLUB ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017


Το Akrotiri αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στη διασκέδαση της πόλης της Αθήνας, ίσως και το μεγαλύτερο στον τομέα του clubbing με πρωταγωνιστική παρουσία σε αυτό περίπου μια δεκαετία. Όλα αυτά τα χρόνια έχει πειραματιστεί, έχει φέρει νέα δεδομένα διασκέδασης στην πόλη και με τις συνεργασίας του εκπλήσσει πάντοτε ευχάριστα το κοινό του. Τα τελευταία χρόνια οι αλλαγές που είδαμε ήταν πολλές. Τις δύο τελευταίες σεζόν έχει εντάξει δυναμικά στο χώρο του τη live διασκέδαση και μάλιστα φέροντας στον χώρο του μεγάλα ονόματα. Την αρχή έκανε ο Νίκος Βέρτης ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη ανέλαβε ο Σάκης Ρουβάς εκτοξεύοντας στην κυριολεξία τη φήμη του μαγαζιού. Παράλληλα, το club κάθε σεζόν ενώνει τις δυνάμεις του με μεγάλα ονόματα της διασκέδασης όπως το Boutique, με το οποίο συνεργάστηκε το 2015 αλλά και το Estate, με το οποίο ένωσε τις δυνάμεις του το περσινό καλοκαίρι. Φέτος, έρχεται η σειρά του W Club, που θα ενώσει το όνομά του και το αγαπημένο στέκι και θα κάνει την μεγάλη του επιστροφή στη διασκέδαση της πόλης ύστερα από περίπου τέσσερα χρόνια απουσίας. Akrotiri W Club έρχονται στην πρώτη τους συνεργασία και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης. Μια συνεργασία που αναμφίβολα έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης και να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της σε αυτή. Εν αναμονή της μεγάλης πρεμιέρας που αναμένεται να στρέψει όλα τα βλέμματα και πάλι στο Ελληνικό και την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β5. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα δούμε την απόλυτη συνεργασία του φετινού καλοκαιριού να γίνεται πραγματικότητα επιτέλους.
akrotiri-summer-club.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!