Σάν Σήμερα
Γεννήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου
Γεννήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου
THEODORIDOY NATASA
Ξεκίνησε την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ερμηνεύοντας λαϊκά τραγούδια στα νυχτερινά κέντρα της πόλης.

Σπούδασε δημοσιογραφία και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Το 1996 έρχεται στην Αθήνα και ξεκινά συνεργάζεται με ονόματα, ενώ υπογράφει συμβόλαιο με τη Sony Music. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει 16 προσωπικούς δίσκους με την υπογραφή σπουδαίων δημιουργών της νέας γενιάς.

Το 2003 η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζεται για πρώτη φορά με την Ευανθία Ρεμπούτσικα στο soundtrack της ταινίας «Πολίτικη Κουζίνα», ερμηνεύοντας «Τα λιμάνια». Τον Απρίλιο του 2003 αποσπά βραβείο «ΑΡΙΩΝ» ως η «Καλύτερη λαϊκή τραγουδίστρια». Στις 13 Οκτωβρίου του 2005 εμφανίζεται στο Ηρώδειο με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Έλλη Πασπαλά. Σ’ αυτή τη συναυλία οι τρεις καλλιτέχνιδες ενώνουν τις φωνές τους με στόχο την δημιουργία κινητής μονάδας μαστογραφίας. Τον Αύγουστο του 2008 συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία στην αρχαία Ολυμπία για τον απόδημο Ελληνισμό με την Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης του Μίκη Θεοδωράκη. Συναυλία που θα επαναληφθεί λίγους μήνες αργότερα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 2011 συμμετέχει στο άλμπουμ της Νάνας Μούσχουρη, μία συμμετοχή που θα σφραγιστεί με τη συνεύρεσή τους στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελευταίας συναυλίας της μεγάλης αυτής τραγουδίστριας στο Βερολίνο. Το Νοέμβριο του 2011 συνεργάζεται με τη Μαρινέλλα στο Βοτανικό, μια συνεργασία που θα σφραγιστεί και δισκογραφικά με το ντουέτο «Τα Χατήρια» σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους & στίχους Θάνου Παπανικολάου που συμπεριλαμβάνεται στο άλμπουμ «Απέναντι».

Το πιο πρόσφατο album της Νατάσας Θεοδωρίδου κυκλοφόρησε το 2013 με τίτλο «Σ’ αγαπώ» και συνθέσεις του Αντώνη Βαρδή από τη νέα δισκογραφική της στέγη, τη Minos EMI.

Πίσω

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!