Σάν Σήμερα
Γεννήθηκε ο Απόστολος Μόσιος (1983)
Γεννήθηκε ο Απόστολος Μόσιος (1983)
MOSIOS
Βολιώτης μουσικός και τραγουδοποιός, μεγαλωμένος στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας. Ο Απόστολος Μόσιος με σπουδές στη Μουσική Τεχνολογία, κλασική κιθάρα και
θεωρητικά, απέσπασε Πανθεσσαλικό & Πανελλήνιο Βραβείο στους Μαθητικούς Μουσικούς Αγώνες του Υπουργείου Παιδείας, στην κατηγορία του Ελαφρού Τραγουδιού στα 17 του.

Άρχισε να γράφει τα πρώτα του τραγούδια και να εμφανίζεται σε διάφορες μουσικές σκηνές του Βόλου, καθώς και σε συναυλίες στα Δημοτικά Θέατρα της ευρύτερης περιοχής. Συμμετείχε σαν τραγουδιστής και μουσικός, σε εμφανίσεις με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Αμερική, Κύπρος, Πορτογαλία, Τουρκία κ.α.), κάνοντας παράλληλα και προσωπικές παραστάσεις με τη μπάντα του σε όλη την Ελλάδα.

Συμμετείχε στο δεύτερο δίσκο της Εστουδιαντίνας με τίτλο «Δάκρυ Στο Γυαλί», σε παραγωγή του Γιώργου Νταλάρα. Δεν άργησε να έρθει και η πρώτη του προσωπική, δισκογραφική δουλειά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μια αρχή», ενώ πρόσφατα ακολούθησε η συμμετοχή του στο δίσκο «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group. Το τραγούδι «Σε ποιον πλατύ ουρανό» σε στίχους Νίκου Αναγνωστάκη & μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη, με το οποίο ο Απόστολος Μόσιος συμμετέχει στο δίσκο, είναι ένα συναισθηματικό κομμάτι που αναδεικνύει τις δυνατότητες, αλλά και την έκταση της φωνής του Απόστολου.

Πίσω

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!