Σάν Σήμερα
Γεννήθηκε ο Πάνος Βλάχος (1985)
Γεννήθηκε ο Πάνος Βλάχος (1985)
vlaxospanosΗθοποιός & τραγουδοποιός με καταγωγή από την Καλοσκοπή Φωκίδας.
Σπούδασε ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, εργάστηκε για λίγο χρονικό διάστημα σε μία ναυτιλιακή εταιρία, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και το θέατρο. Αργότερα σπούδασε στο «Νέο ελληνικό θέατρο» του Γιώργου Αρμένη και ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός.

Παίζει κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά, ακορντεόν, κοντραμπάσο και παραδοσιακά κρουστά. Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Μαυρίκιο, Νίκο Καραθάνο, Λάκη Λαζόπουλο, Πέτρο Φιλλιπίδη, Κώστα Γάκη, Γιάννη Κακλέα και το Νίκο Καλογερόπουλο, με τον οποίον ξεκίνησε την καριέρα του. Το καλοκαίρι του 2014 έπαιξε στην Επίδαυρο τον ρόλο του Ξανθία, στους Βατράχους του Αριστοφάνη. Έγινε ευρύτερα γνωστός, μέσα από τις σειρές Η Ζωή της Άλλης, Οι Βασιλιάδες και Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

Το 2015 κυκλοφόρησε από το Ogdoo Music Group η πρώτη, προσωπική του δισκογραφική κατάθεση, με τίτλο «Παιχνίδια των παιδιών» & 12 τραγούδια, εκ των οποίων τα περισσότερα φέρουν την αποκλειστική υπογραφή του. Στο δίσκο συμμετέχουν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος και οι νεότερες Χριστίνα Μαξούρη και Ιωάννα Λέκκα.

Πίσω

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!