Οι προτάσεις της εβδομάδας (13/6 - 19/6)

Το Ogdoo.gr επιλέγει τις καλύτερες εξόδους στην πόλη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όλα όσα μπορεί να παρακολουθήσει ένας μουσικόφιλος στην Αθήνα!

Νέες μουσικές παραστάσεις θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων στην Αθήνα και για τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, τα προγράμματα των σκηνών που λειτουργούν με εναλλασσόμενα σχήματα ανανεώνονται με πολύ ενδιαφέρουσες παραστάσεις και οι συναυλίες έχουν ξεκινήσει δυναμικά.

Δείτε εδώ όσα δεν πρέπει να χάσετε, ανάλογα, πάντα, με το γούστο σας στη μουσική.

Ελένη Βιτάλη & Ορφέας Περίδης στην Ταράτσα του Φοίβου

taratsa vitali peridis
Η πιο όμορφη Ταράτσα της πόλης άναψε πάλι τα φώτα της, γεμίζοντας λάμψη, χρώματα, τραγούδια και χαρά τον αθηναϊκό ουρανό! Η τρίτη κατά σειρά Ταράτσα του Φοίβου μόλις ξεκίνησε, για να περάσει μετά από 3 μήνες για πάντα στην ιστορία των ομορφότερων -και πληρέστερων- καλοκαιρινών θεαμάτων αυτής της πόλης.

Με διαφορετικούς καλεσμένους κάθε εβδομάδα, ο Φοίβος Δεληβοριάς ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας την Τετάρτη 12 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου με την Ελένη Βιτάλη, τον Ορφέα Περίδη αλλά και τον Νίκο Ξύδη.

Όλοι αυτοί και πολλοί περισσότεροι ακόμη βρίσκονται εκεί, στην τρίτη και τελευταία κατάθεση του Φοίβου Δεληβοριά στη μαγεία και το όνειρο, σε μία ιδιοφυή, καλαίσθητη και χορταστική γιορτή -με πανοραμική θέα, που ήρθε για να απογειώσει το αττικό καλοκαίρι και να μας χαρίσει μία σειρά από υπέροχες εξόδους, μέχρι να μας κουνήσει το -πολύχρωμο- μαντηλάκι του αποχαιρετισμού.

Συντελεστές:

Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
Ηχολήπτης Σκηνής: Κώστας Μιχόπουλος
Σκηνικά - Κοστούμια: Ελένη Στρούλια - Ζαΐρα Φαληρέα
Σχεδιασμός Φωτισμών: Παναγιώτης Τσεβρένης
Χειρισμός Φωτισμών: Βασίλης Πουφτής
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ιωάννα Μπιτούνη
Φιλικό Αρχείο: Σιδερής Πρίντεζης
Οργανωτής Σκηνής - a.k.a Γιακουμής: Κώστας Δετώρος
Βίντεο - Φωτογραφίες - Αrtwork: Δημήτρης Μακρής
Εικαστικό Αφίσας: Μυρτώ Δεληβοριά
Κινηματογράφηση: Χρήστος Γκίνης
Παραγωγή: Prospero - Κατερίνα Σταματάκη, www.prospero.com.gr
Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Σταμάτης
Εκτέλεση Παραγωγής: Έφη Κουφοπούλου
Βοηθοί Παραγωγής: Βασιλική Γιαννακοπούλου - Ξένια Πολίτη

Info:


Η Ταράτσα του Φοίβου
Ιερά Οδός 13-15, Γκάζι

Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Ιουνίου
Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30
Ώρα εισόδου κοινού: 19:30

Τιμές εισιτηρίων καθήμενων:

Α Ζώνη: 30 ευρώ
Β Ζώνη: 23 ευρώ

Οι θέσεις καθήμενων είναι σε τραπέζια των 12 και των 8 θέσεων και οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ' όψιν τους ότι θα κάθονται μαζί με άλλους. Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Τιμή εισιτηρίου για bar και εξώστη καθήμενων: 15 ευρώ (με δώρο μία μπύρα)

Προσφορά: Κάθε εισιτήριο προσφέρει έκπτωση 20% σε μία επόμενη παράσταση της ταράτσας με την ταυτόχρονη αγορά του εισιτηρίου της επόμενης παράστασης.

Προπώληση εισιτηρίων:

Ticket Services
- Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39
- Τηλεφωνικά: 2107234567
- Online: www.ticketservices.gr

- Καταστήματα Public
www.tickets.public.gr

Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 3428272

Γιώργος Νταλάρας & Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης στο Ηρώδειο

ntalaras irodeio 2i mera
Διεύθυνση Ορχήστρας Hakan Sensoy. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού.

Ο Γιώργος Νταλάρας παρουσιάζει, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, μια συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Σμύρνης υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Hakan Sensoy, την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Ηρώδειο.

Η βραδιά στο Ηρώδειο που φέρνει επί σκηνής εξαιρετικούς μουσικούς από τις δύο πλευρές του Αιγαίου, θα περιλαμβάνει επιλογή τραγουδιών Ελλήνων συνθετών, μπαλάντες της Μεσογείου, παραδοσιακά τραγούδια, καθώς και ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα με τραγούδια από τη Μικρά Ασία του Απόστολου Καλδάρα.

Η σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της Σμύρνης με τον Γιώργο Νταλάρα εντάχθηκε στην πολιτιστική συνεργασία των Δήμων Σμύρνης και Νέας Σμύρνης, με τίτλο «Σμύρνη - Νέα Σμύρνη: γέφυρες πολιτισμού».

Η Σμύρνη έχει για τους περισσότερους Έλληνες το πρόσωπο ενός Μικρασιάτη συγγενή ή φίλου. Είναι μια πόλη που μας δημιουργεί ανάμικτα συναισθήματα: πόνου, καταστροφής και ξεριζωμού από τη μια, αγάπης και περηφάνιας για έναν σπουδαίο τόπο των προγόνων από την άλλη.

Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών υπογράφει ο Κώστας Γανωσέλης, στενός συνεργάτης του Γιώργου Νταλάρα στις συνεργασίες του με μεγάλες συμφωνικές ορχήστρες σε όλον τον κόσμο.

Με τη Συμφωνική Ορχήστρα Σμύρνης συνεργάζεται μία ομάδα από σπουδαίους Έλληνες σολίστες. Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού και η χορωδία «Μελωδοί» υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Ζιάκα.

Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος

Info:


Τετάρτη 19 & Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 21.00
Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών και στο ticketmaster.gr
Τιμές εισιτηρίων: Διακεκριμένη ζώνη 85€, Α ζώνη 70€, Β ζώνη 55€, Γ ζώνη 45€, Άνω διάζωμα 25€. Φοιτητικά & ΑΜΕΑ 15€

Η Γιώτα Νέγκα στο Θέατρο Βράχων

NEGKA BRAXWN
Μετά από 60 sold out συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο με το προσωπικό της project «Φύλλο Ανδρικό», η Γιώτα Νέγκα ξεκινάει την καλοκαιρινή της περιοδεία με πρώτο σταθμό το Θέατρο Βράχων Βύρωνα την Τετάρτη 19 Ιουνίου.

Γνωστή για την αυθεντικότητά της, το λαϊκό πυρήνα του ρεπερτορίου της και με παρακαταθήκη τις μεγάλες της επιτυχίες «Το δίκιο μου», «Με τα μάτια κλειστά» και τους «Ανοιχτούς λογαριασμούς», η Γιώτα Νέγκα μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές της εποχής μας, φτιάχνει ένα πρόγραμμα που τα περιλαμβάνει όλα: τα αγαπημένα της κομμάτια, τις ρίζες της, τις επιτυχίες της αλλά και τα νέα της τραγούδια «Οξυγόνο» και «Βρες μου έναν άλλον», προπομπούς του δίσκου που ετοιμάζει με τον Νίκο Μωραΐτη και τον Νίκο Μερτζάνο.

Συντελεστές

Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι, Λαούτο
Βασίλης Κετεντζόγλου: Κιθάρα
Dasho Kourti: Ακορντεόν
Κώστας Μυλωνάς: Drums
Αλέξανδρος Τράμπας: Μπάσο

Βασίλης Μιχαηλίδης: Ηχοληψία
Σάκης Καρασαρίνης: Stage Ηχοληψία

Info:


Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη
Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Τιμές εισιτηρίων: Θα διατεθούν στην προπώληση εισιτήρια προσφοράς των 9€ ως την Κυριακή 19 Μαΐου και μετά η τιμή προπώλησης θα είναι 12€.

Στο ταμείο την μέρα της συναυλίας η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 14€.

Σημεία Προπώλησης:

• Στο κιόσκι του viva.gr στην πλατεία Συντάγματος
• Στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων
• Σε όλα τα καταστήματα WIND, seven spots, Ευριπίδης, RELOAD και σε όλα τα φυσικά σημεία προπώλησης viva.gr
• Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr
• Τηλεφωνικά στο 11876

Αφιέρωμα στον Πάνο Τζαβέλλα

TZAVELLLAAS AFISA
Δέκα χρόνια χωρίς τον Πάνο Τζαβέλλα και σπουδαίοι ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν για τον μουσικό αντάρτη, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας - Πάρκο Εργατιάς, το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00.

Μια μοναδική μουσική παράσταση για να τιμήσουμε τον δημιουργό Τζαβέλλα αλλά και τον άνθρωπο που ανέστησε το αντάρτικο τραγούδι.

«Οπλίζω την κιθάρα μου με μελωδίες κι όνειρα και τραγουδώ», έλεγε ο ίδιος και αυτό θα παρακολουθήσουμε επί σκηνής από μια εξαιρετική ομάδα ερμηνευτών, ηθοποιών και μουσικών σε ένα ταξίδι από την αξέχαστη μπουάτ της Πλάκας στο σήμερα.

Τραγουδούν οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μπούσαλης, Νίκος Μποφίλιος, Νατάσσα Μωυσόγλου, Σταύρος Ξένος, Νατάσσα Παπαδόπουλου - Τζαβέλλα, Λευκοθέα Φιλιππίδη και Λάκης Χαλκιάς. Συμμετέχει φιλικά η Καλλιόπη Βέττα.

Τους ερμηνευτές συνοδεύει το Μουσικό Σύνολο «Ρωμιοσύνη»

Συμμετέχουν οι μουσικοί Νίκος Φιλιππίδης (κλαρίνο), Κώστας Φιλιππίδης (λαούτο) και Κώστας Μερετάκης (κρουστά). Συμμετέχει η ηθοποιός Γεωργία Ζώη. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Τεό Λαζάρου.

Info:


Σάββατο 15 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη

Πολυχώρος Λιπασμάτων Δραπετσώνας - Πάρκο Εργατιάς

Ελένη Καραΐνδρου: «Όλοι ελεύθεροι σαν τα πουλιά» στο Ηρώδειο

karaindrou poster
Στις 14 Ιουνίου, το Ηρώδειο θα πλημμυρίσει από χρώματα και ρυθμούς της διάσημης Ελληνίδας συνθέτριας Ελένης Καραΐνδρου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και 31 χρόνια μετά την εμβληματική της συναυλία στο Ηρώδειο (1988), η Ελένη Καραΐνδρου θα παρουσιάσει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα σε δύο ενότητες.

Στο Α’ μέρος θα ακουστούν τα νέα της έργα που περιλαμβάνονται στη διεθνή έκδοση της ECM New Series Tous des oiseaux που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία. Το άλμπουμ με εξώφυλλο του κορυφαίου μας ζωγράφου Χρήστου Μποκόρου περιλαμβάνει δύο έργα, τη μουσική για την παράσταση Tous des oiseaux σε κείμενο και σκηνοθεσία του Wajdi Mouawad, καλλιτεχνικού διευθυντή του Παρισινού Εθνικού Θεάτρου La Colline και τη μουσική για την ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη Payman Maadi Bomb, a love story. Η μουσική απέσπασε υποψηφιότητα στο 12ο Asia Pacific Screen Αwards.

Στο Β’ μέρος θα παρουσιασθούν έργα αγαπημένα από τις συνεργασίες της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, την Τώνια Μαρκετάκη, την Margarethe von Trotta, το Χριστόφορο Χριστοφή, τον Ζυλ Ντασέν και τον Αντώνη Αντύπα. Η Ελένη Καραΐνδρου θα παίξει πιάνο και θα πλαισιωθεί από κορυφαίους σολίστ, παλαιότερους αλλά και νέους, ανάμεσά τους οι: David Lynch σαξόφωνο τενόρο, Βαγγέλης Χριστόπουλος όμποε, Στέλλα Γαδέδη φλάουτο, Αλέξανδρος Μποτίνης βιολοντσέλο, Ηλίας Σκορδίλης κλαρινέτο, Γιάννης Ευαγγελάτος φαγκότο, Κώστας Σίσκος κόρνο, Ντίνος Χατζηιορδάνου ακορντεόν, Άρης Δημητριάδης μαντολίνο.

Συμμετέχουν o Σωκράτης Σινόπουλος, δεξιοτέχνης της Πολίτικης λύρας και του λαούτου μαζί με τους Νίκο Παραουλάκη νέι, Στέφανο Δορμπαράκη κανονάκι και Γιώργο Κοντογιάννη κρουστά και Κρητική λύρα.

Σύνολο εγχόρδων με κονσερτίνο την Ηρώ Σειρά αποτελεί τον κορμό των συνθέσεων και έχει λάβει μέρος τόσο στις ηχογραφήσεις των έργων όσο και στις συναυλίες της συνθέτριας στο Εθνικό Θέατρο La Colline τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Σαβίνα Γιαννάτου τραγουδάει και στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος του προγράμματος δίνοντας ένα νέο χρώμα στα έργα της Ελένης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της συναυλίας έχει ο Manfred Eicher και τη σκηνοθετική ο Αντώνης Αντύπας. Στο σχεδιασμό του ήχου θα είναι ο μόνιμος συνεργάτης της Ελένης Καραΐνδρου εδώ και 30 χρόνια, Γιώργος Καρυώτης. Τους φωτισμούς έχει αναλάβει ο Περικλής Μαθιέλης.

Η κορυφαία Ελληνίδα συνθέτρια που ανήκει στο δυναμικό της ECM μαζί με τον Σωκράτη Σινόπουλο και τη Σαβίνα Γιαννάτου, αφιερώνει τη συναυλία της στο Manfred Eicher για την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της ECM.

Info:


Ηρώδειο, 14 Ιουνίου 2019
Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση εισιτήριων:

Ηλεκτρονική αγορά: www.greekfestival.gr και www.ticketmaster.gr
Εισιτήρια ΑμεΑ στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κεντρικά εκδοτήρια Εισιτηρίων Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου:
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου) Δε – Πα 10:00 – 16:00, Σα 10:00 – 15:00

Ωδείο Ηρώδου Αττικού Δε – Κυ 10:00 – 14:00 (και 18:00 – 21:00 για τις ημέρες των παραστάσεων)
Σημεία Πώλησης Ticketmaster: Βιβλιοπωλεία Public

Σταμάτης Κραουνάκης + Σπείρα Σπείρα: «Φίλα με… στην Πέτρα»

AFISA STAM SOLO LOW
Η παράσταση που «νίκησε» το χειμώνα, στην πρώτη ανοιχτή συναυλία του καλοκαιριού.

Το ωραιότερο λαϊκό πρόγραμμα της Αθήνας που λάτρεψε και χειροκρότησε σύμπας ο καλλιτεχνικός κόσμος, τα Μ.Μ.Ε., οι δημοσιογράφοι, γλέντησαν οικογένειες και μοναχικοί... παρέες και ερωτευμένοι, που ταξίδεψε σε Ελλάδα και Κύπρο σε κατάμεστους χώρους, έρχεται τώρα να μοιράσει για ακόμα μία φορά στην Αθήνα τα αισθήματά του, ανοίγοντας πανηγυρικά το Διεθνές Φεστιβάλ Πέτρας 2019.

Τη μέρα που κλείνουν τα σχολεία, η μεγάλη λαϊκή γιορτή του Σταμάτη Κραουνάκη και της Σπείρας στην πρώτη και μοναδική για την Αθήνα συναυλία τους, στο Θέατρο Πέτρας.

Η ομάδα που άλλαξε τη νύχτα:

Χρήστος Γεροντίδης: φωνή, καχόνε
Σάκης Καραθανάσης: φωνή, κιθαρόνι, καχόνε
Σταμάτης Κραουνάκης: φωνή, πιάνο
Κώστας Μπουγιώτης: φωνή, καχόνε
Βασίλης Ντρουμπoγιάννης: πιάνο
Βάιος Πράπας: φωνή, κιθάρες, μπουζούκι
Νίκος Σταδιάτης: φωνή, ακορντεόν
Γιώργος Στιβανάκης: φωνή, μαράκες, ντέφι
Γιώργος Ταμιωλάκης - τσέλο

Κοστούμια Θοδωρής Καραγκούνης, L'A Pro atelier
Ενορχηστρώσεις η ομάδα μουσικών
Στον ήχο ο Δημήτρης Γιάλας
Σχεδιασμός φωτισμού o Κώστας Μπλουγουράς
Φωτογραφίες: Γιώργος Γκινάτης
Φωτογραφία αφίσας Σταμάτη Κραουνάκη: Παναγής Χρυσοβέργης

Info:


Θέατρο Πέτρας - Πετρούπολη
Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21.30
Γενική Είσοδος 5€

Ο Ross Daly και η Kέλυ Θωμά επιστρέφουν στο Θέατρο Ροές

Ross Daly γφ Ζ α Κ υ byManolisMathioudakis 1
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του χειμώνα, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου το Θέατρο Ροές ξαναϋποδέχεται τον Ross Daly και την Κέλλυ Θωμά για να μας μεταφέρουν σε ένα μαγικό μουσικό κόσμο μέσα από τις συνθέσεις τους, που είναι επηρεασμένες από διάφορες παραδόσεις που έχουν κατά καιρούς μελετήσει.

Κεντρική θέση στο μουσικό τους κόσμο έχει η λύρα, ένα όργανο που συναντιέται σε πολλές μουσικές παραδόσεις των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου και βέβαια στην Κρήτη όπου ζούνε εδώ και πολλά χρόνια.

Ο ιδιαίτερος ήχος τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με κανένα συγκεκριμένο ιδίωμα, αλλά αποτελεί ένα κράμα από διαχρονικές και αρχαίες παραδόσεις μέσα από ένα νέο, δημιουργικό πρίσμα.

H τελευταία δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο LUNAR έχει αποσπάσει ενθουσιώδεις κριτικές.

Ross Daly: λύρα, τάρχου, ραμπάμπ, σάζι
Κέλυ Θωμά: λύρα

Info:


Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου στις 9.30μ.μ

Εισιτήρια: ταμείο 12 κανονικό, 10 φοιτητικό - ανέργων
Προπώληση: 10 κανονικό, 8 φοιτητικό - ανέργων
Ticketservices.gr

Κρατήσεις τηλεφωνικά: καθημερινά 7-9 στο 210 -3474312

Θέατρο ΡΟΕΣ
Ιάκχου 16, Γκάζι

Μπλε Unplugged στο B327

ΜΠΛΕ B327
Το συγκρότημα των Μπλε δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να συνεπαίρνει με τη φωνή και την ερμηνεία της σε κάθε συναυλία!

Η πορεία των Μπλε συνεχίζει ακάθεκτη και εκρηκτική! Επτά albums και ένα διπλό best off έχουν καθιερώσει τους Μπλε ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η Τζώρτζια ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο τις γνωστές επιτυχίες των Μπλε μαζί με τον Γιώργο Παπαποστόλου συνθέτη και ιδρυτή του συγκροτήματος στο σαξόφωνο, και τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα, σε μια ιδιαίτερη unplugged συναυλία.

Info:


Κυριακή 16 Ιουνίου 2019
Ώρα Έναρξης: 22:00
Για κρατήσεις: 2103460507

B327
Σωφρονίου 4, ΤΚ 11854, Γκάζι

Ο Δώρος Δημοσθένους στις Ρίζες Κεραμεικός

Dimosthenous3
Ο Δώρος Δημοσθένους τραγουδάει τον έρωτα στην πιο όμορφη ταράτσα της πόλης σε μια μοναδική βραδιά κάτω απ’ τον έναστρο ουρανό με θέα την Ακρόπολη.

Ένα διαφορετικό πρόγραμμα απ’ τον δημοφιλή και αισθαντικό ερμηνευτή όπου πρωταγωνιστούν τα μεγάλα ερωτικά τραγούδια από τα musical, τα soundtrack και τους σπουδαίους Έλληνες συνθέτες (She, L.o.v.e, Moon River, Love me Tender, Nicolla Piovanni, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Χατζηνάσιος κ.ά.). Με τη φωνή του ταξιδεύει τον έρωτα στο χρόνο και τον κόσμο.

Πιάνο - Ενορχηστρώσεις: Νεοκλής Νεοφυτίδης
Ακορντεόν: Βασίλης Δρογκάρης
Βιολί: Βασιλική Μαζαράκη

Info:


Πέμπτη 13 Ιουνίου
Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 7 ευρώ

Κρατήσεις για τραπέζια και μπαρ

Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι: 15 ευρώ
Ελάχιστη κατανάλωση στο μπαρ: 5 ευρώ

Ρίζες Κεραμεικός (Ταράτσα με θέα)
Αγησιλάου 88
Τηλ. Κρατήσεων: 21 1013 3135

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!