Σαββόπουλος και Βιτάλη διέκοψαν τη συναυλία τους στη Μυτιλήνη

Ένα απρόσμενο γεγονός ανάγκασε το Διονύση Σαββόπουλο και την Ελένη Βιτάλη να διακόψουν τη συναυλία τους.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως ενημερωνόμαστε από το lesvosnews στη συναυλία των Διονύση Σαββόπουλου και Ελένης Βιτάλης στις 3 Αυγούστου στο Κάστρο Μυτιλήνης, επικρατούσε το αδιαχώρητο.

Περισσότεροι από 2 χιλιάδες θεατές έτρεξαν για να απολαύσουν τους δύο σπουδαίους καλλιτέχνες. Η συναυλία αποτελούσε γεγονός για το πανέμορφο αλλά και πολύπαθο τον τελευταίο καιρό, λόγω του προσφυγικού ζητήματος, νησί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ειδησεογραφικού δίαυλου της Λέσβου, κατά τη διάρκεια της συναυλίας ένας εκδηλωτικός θεατής χόρευε αρχικά στην άκρη της σκηνής και στη συνέχεια προς το κέντρο της.

Σε παραινέσεις που του έγιναν από ανθρώπους του θεάτρου δεν αντέδρασε και κάποια στιγμή ένας γεροδεμένος υπάλληλος του δήμου Λέσβου προσπάθησε να τον κατεβάσει με τη βία με αποτέλεσμα την αντίδραση των θεατών αλλά και των καλλιτεχνών.

Σαββόπουλος και Βιτάλη διέκοψαν τη συναυλία τους ζήτησαν την απομάκρυνση του υπαλλήλου του Δήμου Λέσβου, πράγμα που τελικά έγινε.

Η συναυλία, μετά την προσωρινή διακοπή της, συνεχίστηκε κανονικά με τον «ενοχλητικό τύπο» να ρίχνει αδιάκοπα τους χορούς του… μπροστά στη σκηνή!

Το τελικό ζεστό χειροκρότημα και τα «μπράβο», ήταν ο επίλογος μιας όμορφης μουσικής βραδιάς, που για λίγο κινδύνεψε να χαλάσει…

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!