Άνοιξαν υποθηκοφυλακεία - ειρηνοδικεία, ουρές κόσμου στην Αθήνα

Συστάσεις από την αστυνομία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί έξω από το υποθηκοφυλακείο Αθηνών στην οδό Αριστοτέλους κατά την επαναλειτουργία της υπηρεσίας, πολλές φορές χωρίς αποστάσεις ασφαλείας.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και της δημοτικής αστυνομίας, οι οποίοι έκαναν συστάσεις και υπενθυμίσεις για την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας.

Σήμερα επανελειτουργεί και το Ειρηνοδικείο της Αθήνας.

Η είσοδος στο κτήριο θα γίνεται κατόπιν θερμομέτρησης όσων επιθυμούν να εισέλθουν σε αυτό, ενώ υποχρεωτική καθίσταται για όλους (δικαστές, δικαστικούς υπαλλήλους, δικηγόρους και πολίτες) η χρήση μάσκας και αντισηπτικού.

Ακόμη, υποχρεωτική είναι η απολύμανση των χεριών με απολυμαντικά που θα υπάρχουν διαθέσιμα στην είσοδο αλλά και σε άλλους χώρους του Ειρηνοδικείου, πριν από την είσοδο σε γραφεία ή δικαστικές αίθουσες. Ακόμη, όλοι θα πρέπει να τηρούν υποχρεωτική απόστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρου μεταξύ τους, ενώ σε γραφεία ή δικαστικές αίθουσες θα εισέρχεται ένα άτομο ανά 10 τ.μ. Την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και γενικότερα την κίνηση στο δικαστήριο θα επιβλέπουν πέντε άνδρες ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!