H Βασιλίσσης Σοφίας αλλάζει πρόσωπο

Πότε ολοκληρώνονται οι εργασίες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μόλις λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της συντήρησης σε όλο το μήκος του κεντρικού οδικού άξονα.

Ασφαλτοστρώθηκε η Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων και είναι σε εξέλιξη οι εργασίες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες σε όλο το μήκος της λεωφόρου.

Έχει ολοκληρωθεί ήδη το τμήμα από την λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι και το Hilton και μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση σε όλο το μήκος της λεωφόρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας διαθέτει πλέον νέα φωτιστικά χαμηλής κατανάλωσης Led καθώς και φωτεινούς σηματοδότες ίδιας τεχνολογίας.

Με την ολοκλήρωση της Βασιλίσσης Σοφίας ολοκληρώνεται το έργο της καθολικής συντήρησης των κεντρικών οδικών αξόνων της Αττικής ώστε να καταστούν ασφαλέστερες οι μετακινήσεις.

Μαζί με τις καθημερινές παρεμβάσεις σε όλες τις υποδομές των οδικών αξόνων (στηθαία ασφάλειας, σήμανση, οδοφωτισμός, φανάρια, πράσινο στις κεντρικές νησίδες, αντιπλημμυρική θωράκιση του οδικού δικτύου, επισκευή βλαβών στο οδόστρωμα), και με την προσθήκη σύγχρονων υποδομών οδικής ασφάλειας όπως πρότυπες διαβάσεις, πεζογέφυρες, τεχνικά μέσα ανίχνευσης παραβάσεων και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος διαχείρισης κυκλοφορίας, η Περιφέρεια Αττικής έχει ως στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!