Κορωνοϊός - Παγώνη: «Υπάρχει αύξηση περίπου στο 40% στα νοσοκομεία»

«Κάθε οικογένεια έχει και έναν ασθενή, ο ένας κολλάει τον άλλον»
Αύξηση covid19 Αύξηση covid19
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

H πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μίλησε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 για το ζήτημα της τρομακτικής αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, της γρίπης και των ιώσεων, επιβεβαιώνοντας πως, «υπάρχει αύξηση περίπου στο 40% στα νοσοκομεία», επισημαίνοντας πως, «αυτή είναι η εποχή που ξέρουμε όλοι ότι είναι της έξαρσης των ιώσεων», συπλημρώνοντας: «Έχουμε πάρα πολλά κρούσματα με κορωνοϊό, αλλά αυτή είναι η εποχή έξαρσης των ιώσεων, της γρίπης, του στρεπτόκοκκου».

H Ματίνα Παγώνη ερωτήθηκε σχετικά με το εμβόλιο της γρίπης όταν κάποιος έχει κάποιου είδους αδιαθεσία, «αν έχεις μία αδιαθεσία, δεν πας να κάνεις κανένα εμβόλιο», συμβουλεύοντας παράλληλα πως, «όσοι έχουν υποκείμενα νοσήματα, να το κάνουν», γιατί η κορύφωση θα συνεχιστεί μέχρι τέλη Φλεβάρη όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σημαντική ήταν και η παρατήρηση της σχετικά με αυτό που όλες κι όλοι διαπιστώσαμε τις τελευταίες ημέρες, με τις ουρές έξω από τα φαρμακεία. «Κάθε οικογένεια έχει και έναν ασθενή, ο ένας κολλάει τον άλλον», είπε και συμπλήρωσε πως «Μετά από τρία χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζονταν συστάσεις για τις μάσκες».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!