Ο Bob Dylan θέλει ένοπλους φρουρούς στις συναυλίες του

Ο Bob Dylan δεν διακόπτει την Ευρωπαϊκή περιοδεία του και απαιτεί οπλισμένους φρουρούς στη σκηνή, στις εισόδους και στην αρένα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Bob Dylan in Italy


Ο Bob Dylan αυτήν τη στιγμή περιοδεύει στην Ιταλία. Όπως αναφέρει η Corriere di Bologna στο αμφιθέατρο της πόλης Manzoni di Via de Monari όπου θα εμφανιστεί ο καλλιτέχνης, θα υπάρχουν ένοπλοι ένστολοι φρουροί αλλά και άλλοι χωρίς στολή που θα βρίσκονται διάσπαρτοι μέσα στο κοινό.

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Giorgio Zagnoni, είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει ένα τέτοιο αίτημα: «Είναι η πρώτη φορά που ένας καλλιτέχνης μας ζητά να ενισχυθεί η ασφάλεια τόσο δραματικά. Δεδομένης της κατάστασης όμως, μετά τα γεγονότα στο Παρίσι, πιστεύουμε ότι το αίτημα του Dylan είναι περισσότερο από κατανοητό».

Περιοδεία κόντρα στη βία


Κόντρα στη βία και το φόβο αλλά και σε όσους αντιμετωπίζουν τον Dylan σαν αμερικανικό στόχο, στη συναυλίας της Μπολόνια θα παραβρεθούν ο Νομάρχης, ο Δήμαρχος της πόλης και άλλες προσωπικότητες.

Επιπλέον, όσον αφορά τα θέματα ασφαλείας, θα υπάρχει απαγόρευση κινητών τηλεφώνων, φωτογραφικών μηχανών, καμερών και άλλων εξαρτημάτων «καταγραφής».

Ο Dylan λοιπόν δε σταματά το Εθρωπαϊκό ταξίδι του, όπως συνέβη με τους Foo Fighters, Motörhead, Deftones και Prince, αλλά παίρνει τα μέτρα του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!