Πέτρος Φιλιππίδης: Αντιδράσεις για την επιστροφή του «50-50»

Τι απαντά ο σκηνοθέτης της δημοφιλούς σειράς
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Αντιδράσεις έφερε η απόφαση να μεταδοθεί σε επανάληψη η σειρά «50-50» με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά τις κατηγορίες εις βάρος του για βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος, σχολίασε την επιστροφή του «50-50» στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes», λέγοντας: «Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωνε μια σπουδαία σειρά που πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ».

Στην πορεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν τον ξεπλένει από κάτι η επανάληψη του 50-50. Δεν θα σωθεί, ούτε θα ξεπουλήσει τη διάθεσή του. Δεν θα αγιοποιήσει τον Πέτρο η επανάληψη της σειράς. Είναι μία δουλειά που έκανε, έφυσε αίμα για αυτή τη δουλειά και τη χάρηκε ο κόσμος».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά το τέλος της συνεργασίας τους.

«Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αυτή. Δηλαδή δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενος είμαι που δουλέψαμε μαζί και πόσο σπουδαίος ήταν σε αυτή τη δουλειά. Ήταν η πιο σημαντική του στιγμή στην τηλεόραση. Αλλά δεν είμαστε φίλοι» είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!