Πως ζει ο Πέτρος Φιλιππίδης;

Με τι ασχολείται και τι περιμένει…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχασε όλα τα υπάρχοντα του τα οικονομικά. Αυτό όμως που επαναλαμβάνω ότι την αξιοπρέπεια του και το έργο του ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης δεν πρόκειται να το χάσει ποτέ. Διάγει βίο πολύ δύσκολο, αλλά τον κρατάει όρθιο η στιγμή του εφετείου, όπου εκεί πιστεύουμε ότι θα έρθει η δικαίωση στο σύνολο της υπόθεσης. Πως ζει τώρα; Με τις βοήθειες κάποιων παλιών συνεργατών και μεταφράζοντας θεατρικά έργα από τα αγγλικά στα ελληνικά. Έτσι ζει».

Και συνέχισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος για το Πέτρος Φιλιππίδη:

«Οφείλω να ομολογήσω πως αισθάνεται πικρία για ορισμένους ανθρώπους που αισθανόταν πολύ κοντά του. Και θέλει, μας πιέζει κάποιοι οι οποίοι είπαν ψέματα στο δικαστήριο και κάποιοι οι οποίοι και τώρα τον συκοφαντούν να κατατεθούν αγωγές. Προσπαθώ να του πω πως τώρα δεν είναι καιρός να ασχοληθούμε με αγωγές».

Ακόμη στάθηκε στο επόμενο βήμα του πελάτη του:

«Έχουν γίνει προτάσεις από θεατρικούς παραγωγούς πολύ μεγάλους και από ιδιοκτήτες θεάτρων. Τον θέλουνε πολύ. Μόνη προϋπόθεση να αθωωθεί στο εφετείο. Ο ίδιος σε αυτή την φάση δεν το σκέφτεται. Μου λέει “Ρε Μιχάλη πως θα κοιτάξω συναδέλφους μου που πορευτήκαμε σε όλη την ζωή, ήταν σπίτι μου και ενώ γινόταν το δικαστήριο προσκαλούσε μάρτυρες σε βάρος μου”».

Ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Τσούρου, «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ανέφερε:

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δε θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!