Πέτρος Φιλιππίδης: Έχει προτάσεις για δουλειά λέει ο Παύλος Χαϊκάλης

Ο λόγος που δεν τις έχει αποδεχτεί.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Εν αναμονή του δικαστηρίου του Ιουνίου, για την υπόθεση των δύο αποπειρών βιασμού, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν φαίνεται να θέλει να επιστρέψει στην υποκριτική, πριν τουλάχιστον ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και είπε, ότι γνωρίζει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει προτάσεις για δουλειά. «Δεν έχω εικόνα αν εργάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης στον ιδιωτικό τομέα. Γνωρίζω ότι έχει προτάσεις αλλά δεν το συζητάει ακόμη γιατί περιμένει το Εφετείο. Δεν έχω άλλη εικόνα» δήλωσε ο ηθοποιός.

Μια μέρα πριν, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός αλλά και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου εργάζονται κανονικά στον ιδιωτικό τομέα. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος δήλωσε στο «Super Κατερίνα» ότι: «Είναι εκτός του φυσικού του χώρου. Με τη σύζυγό του εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Ο Πέτρος Φιλιππίδης προσπαθεί να εξασφαλίσει τα προς το ζην, πρέπει να επιβιώσει. Έφυγε από το σπίτι του, πήγε σε μία περιοχή όπου μπορεί να πληρώνει το ενοίκιο. Είναι δύσκολη η ζωή του αυτή, αλλά όπως λέει ο ίδιος: "Φτωχός γεννήθηκα, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα"». Όταν ρωτήθηκε για την ψυχολογία του πελάτη του, ο δικηγόρος απάντησε: «Δεν είναι στα καλύτερά του. Ακόμη υπάρχουν δύο απόπειρες βιασμού που θέλει να αποτινάξει».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!