(Ξανά)παντρεύτηκε η Σκάρλετ Γιόχανσον

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/10/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο αρραβωνιαστικός της Κόλιν Τζοστ παντρεύτηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Meals on Wheels, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης με έδρα τις ΗΠΑ που βοηθάει ηλικιωμένους.

Η τελετή ήταν ιδιαίτερη λιτή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και "το παρών" τους έδωσαν άτομα από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

"Η γαμήλια επιθυμία του ζευγαριού είναι να βοηθήσουν να γίνει η διαφορά για τους ευάλωτους ηλικιωμένους κατά την διάρκεια αυτής της τόσο δύσκολης περιόδου", έγραφε μεταξύ άλλων η ανάρτηση του Meals on Wheels, ζητώντας από τους θαυμαστές της ηθοποιού και του κωμικού να κάνουν δωρεά στην φιλανθρωπική οργάνωση.

Η Scarlett Johansson και ο Colin Jost αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2019 και σε εμφάνισή της στο παρελθόν στην Ellen DeGeneres, αναφερόμενη στην πρόταση γάμου, είπε: «Το συζητήσαμε. Το έκανε τέλεια, είχε ετοιμάσει πράγματα σε στυλ James Bond, ναι το έχει αυτό. Είναι πολύ γοητευτικός, ρομαντικός και με νοιάζεται. Εξεπλάγην... Ήταν μια πολύ όμορφη στιγμή. Πολύ προσωπική, μια πολύ ξεχωριστή στιγμή και θεωρώ ό,τι πιο σημαντικό να θέλει κάποιος να μοιραστεί την ζωή του μαζί σου».

Είναι η τρίτη φορά που η σταρ του Χόλιγουντ «βάζει στεφάνι», οι δύο προηγούμενες ήταν με τον Ράιαν Ρέινολντς και τον Γάλλο επιχειρηματία Romain Dauriac, με τον οποίο έχει και μια κόρη.


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!