Ματ Ντέιμον: «Το φιλί με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν κόλαση»

«Μπορείς να φανταστείς πόσο φρικτό ήταν για μένα...;»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/07/2023

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) σε κοινή συνέντευξη με την συμπρωταγωνίστριά του στο «Oppenheimer» Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) αποκάλυψε μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε, όταν στην ταινία του 2011 «We Bought a Zoo», έπρεπε να φιλήσει την Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johannson) η οποία νωρίτερα είχε φάει ένα πικάντικο σάντουιτς.

«Έπρεπε να φιλήσω τη Σκάρλετ [Γιόχανσον]. Μπορείς να φανταστείς πόσο φρικτό ήταν αυτό για μένα; Αλλά το γυρίσαμε. Ήταν κόλαση!» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέιμον στο LADBible και πρόσθεσε:

«Αυτό που συνέβη ήταν ότι κάναμε ένα γύρισμα πριν από το μεσημεριανό γεύμα και ήταν αυτό το ωραίο διπλό γύρισμα που κατέληξε στο φιλί. Και ήταν πραγματικά καλό» ανέφερε ο ηθοποιός σημειώνοντας ότι στην συνέχεια πήγαν για φαγητό νομίζοντας ότι το γύρισμα της σκηνής είχε ολοκληρωθεί.

Η ηθοποιός έφαγε ένα πικάντικο «σάντουιτς με κρεμμύδια» και στη συνέχεια επέστρεψαν στο πλατό. «Μπήκε μέσα και ο [σκηνοθέτης] Κάμερον Κρόου ο οποίος είχε στήσει την κάμερα για ένα κοντινό πλάνο του φιλιού. Λέει [η Γιόχανσον]: "Μόλις έφαγα ένα σάντουιτς με κρεμμύδια. Νόμιζα ότι το κάναμε αυτό"» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέιμον υπογραμμίζοντας ότι στη συνέχεια «κορόιδευε» όλη την ώρα την ηθοποιό για την «ανάσα» της.

«H αναπνοή της μυρίζει σαν τριαντάφυλλο!» είπε στο τέλος ο βραβευμένος ηθοποιός.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!