8 διάσημοι σταρ που φέτος κλείνουν τα 62

Είναι επιτυχημένοι, ακούραστοι και γεννήθηκαν όλοι το 1960
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
13/11/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγο μετά τη συμπλήρωση έξι δεκαετιών στη ζωή τους, συνεχίζουν ακούραστοι την επιτυχημένη καριέρα τους και παράλληλα προγραμματίζουν τις μελλοντικές τους συνεργασίες.

Είναι όλοι τους τόσο αγαπημένοι καλλιτέχνες, που το κοινό περιμένει με ανυπομονησία να τους απολαύσει στην επόμενη δουλειά τους. Ας ξαναθυμηθούμε τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις τους.

Φέτος, κλείνουν τα 62 τους χρόνια οι ακόλουθοι καλλιτέχνες:

David Duchovny:
Γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1960, ο διάσημος ηθοποιός ταυτίστηκε με τους ρόλους του στις τηλεοπτικές σειρές «The X-Files» και «Californication» για τους οποίους απέσπασε τα αντίστοιχα Golden Globe Awards. Σήμερα συνεργάζεται με το Netflix και θα τον απολαύσουμε σε δύο νέες σειρές: «The Bubble» και «You People».
κξηγηξηγ

Daryl Hannah:
Γεννημένη στις 3 Δεκεμβρίου 1960, η επιτυχημένη ηθοποιός άφησε το στίγμα της στις ταινίες «Roxanne», «Blade Runner», «Kill Bill», «Steel Magnolias», κλπ.. Η πιο πρόσφατη δουλειά της ήταν το 2021 στην αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά «The Now».
κοιλπππ

Bono:

Γεννημένος στις 10 Μαΐου 1960, ο ταλαντούχος Ιρλανδός καλλιτέχνης και ιδρυτικό μέλος του group «U2» συνεχίσει ακούραστα την πορεία του με το συγκρότημά του και το 2021 χάρισε τη φωνή του στην ταινία animation «Sing 2» στον χαρακτήρα του Clay Calloway, ενός ηλικιωμένου λιονταριού που κάποτε ήταν θρύλος της rock.
τυθιξη

Julianne Moore:
Γεννημένη στις 3 Δεκεμβρίου 1960, η διάσημη ηθοποιός μετά τις αναρίθμητες βραβεύσεις που απέσπασε για τον ρόλο της ασθενούς με Αλτσχάιμερ στην ταινία «Still Alice» (μεταξύ των οποίων και Όσκαρ), ασχολείται με το συγγραφικό της ταλέντο ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε στην ταινία «When You Finish Saving The World» του 2022.
ζχδερττ

Sean Penn:
Γεννημένος στις 17 Αυγούστου 1960, ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός (για τους ρόλους του στις ταινίες «Mystic River» και «Milk»), το 2022 επισκέφθηκε την Ουκρανία, γυρίζοντας ντοκιμαντέρ για την Ρωσική εισβολή, ενώ παράλληλα ανέπτυξε ακτιβιστική δράση για τον τερματισμό του πολέμου.
λοιπλκ

Elizabeth Perkins:
Γεννημένη στις 18 Νοεμβρίου 1960, η επιτυχημένη ηθοποιός έγινε γνωστή από τους ρόλους της στις ταινίες «About Last Night», «Big», «Avalon», κλπ… έχει χαρίσει τη φωνή της σε πολλές ταινίες animation μεταξύ των οποίων και η ταινία «My Little Pony: A New Generation» του 2021, ενώ το 2022 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς «Barry».
οιθυτρερτυηξ

Hugh Grant:
Γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1960, γνωστός περισσότερο από τη συμμετοχή του σε ρομαντικές κωμωδίες, όπως «Notting Hill», «Four Weddings and A Funeral», «Two Weeks Notice», «Love Actually», κλπ…, ο διάσημος ηθοποιός έχει στα σκαριά τρεις νέες ταινίες με τίτλους «Operation Fortune: Ruse de Guerre», «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves», «Unfrosted: The Pop-Tart Story» και ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε.
πολκξθη

Kenneth Branagh:
Γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1960, ο βραβευμένος με Όσκαρ βρετανός ηθοποιός, γνωστός για τις σαιξπηρικές ερμηνείες του που άφησαν εποχή, συνεχίζει ακούραστος την πολύ αξιόλογη πορεία του με τελευταία εμφάνισή του στην επιτυχημένη ταινία «Έγκλημα στο Νείλο» του 2022, όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ηρακλή Πουαρό.
ικοοο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!