8 από τους μακροβιότερους γάμους διάσημων σταρ

Έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Παρόλο που οι γάμοι στο Χόλυγουντ αποτελούν παγίδα, αφού συχνά διαλύονται σε λιγότερο από 72 ώρες, υπάρχουν μερικά ζευγάρια που αψηφώντας τα στερεότυπα κατάφεραν να παραμείνουν σε έναν επιτυχημένο γάμο για δεκαετίες.

Αυτό που φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι βρίσκονται διαρκώς εκτεθειμένοι στη δημοσιότητα, έχοντας διατηρήσει την επιτυχημένη καριέρα τους, ενώ παράλληλα οι γάμοι τους αποδείχτηκαν εξαιρετικά ισχυροί και ανθεκτικοί στην πάροδο του χρόνου, αποτελώντας έμπνευση για όλους.

Μερικά από αυτά τα ζευγάρια είναι τα ακόλουθα:

1) Tom Hanks και Rita Wilson:
Γνωρίστηκαν το 1981 στα γυρίσματα μιας αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς και ξανασυναντήθηκαν το 1985 στα γυρίσματα της ταινίας «Volunteers». Ο Tom Hanks ήταν ακόμη παντρεμένος με την πρώτη σύζυγό του, με την οποία χώρισε το 1987. Ένα χρόνο αργότερα, το 1988, o Tom Hanks και η Rita Wilson παντρεύτηκαν και ζουν ευτυχισμένοι μέχρι σήμερα, ενώ έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.


XANKS

2) David και Victoria Beckham:
Γνωρίστηκαν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα της Manchester United το 1997. Εκείνη την περίοδο η Victoria (Adams) ήταν διάσημη από το group Spice Girls. Η σχέση τους από την αρχή τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας. Δύο χρόνια αργότερα, το 1999, παντρεύτηκαν και ζουν ευτυχισμένοι μέχρι σήμερα, έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

VICTORIA DAVID

3) Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick:
Γνωρίστηκαν στη θεατρική εταιρεία Naked Angels, με την οποία συνεργαζόντουσαν και οι δύο. Σύντομα αποφάσισαν να δεθούν με τα δεσμά του γάμου, ο οποίος έλαβε χώρα το 1997. Ζουν ευτυχισμένοι μέχρι σήμερα μαζί με τα τρία παιδιά τους.

PARKER

4) Nicole Kidman και Keith Urban:
Γνωρίστηκαν το 2005 σε μία αμερικανική γιορτή αφιερωμένη στους Αυστραλούς. Ένα χρόνο αργότερα, το 2006, παντρεύτηκαν στο Sydney, χωρίς να γνωρίζονται πολύ καλά. Ζουν ευτυχισμένοι μέχρι σήμερα με τα δύο παιδιά τους και τα δύο παιδιά που είχε υιοθετήσει η Kidman κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Tom Cruise.

KIDMAN

5) Penelope Cruz και Javier Bardem:
Ενώ είχαν συναντηθεί κινηματογραφικά το 1992 στην ταινία «Jamon, Jamon», η σχέση τους ξεκίνησε το 2007. Τρία χρόνια αργότερα, το 2010, παντρεύτηκαν σε ένα φιλικό σπίτι στις Μπαχάμες. Ζουν μαζί ευτυχισμένοι μέχρι σήμερα μαζί με τα δύο παιδιά τους.

CRUZ

6) Meryl Streep και Don Gummer:
Έξι μήνες μετά το θάνατο του πρώην συντρόφου της John Cazale από καρκίνο, η Meryl Streep παντρεύτηκε τον γλύπτη Don Gummer, το 1978. Απέκτησαν μαζί τέσσερα ταλαντούχα παιδιά και ζουν μαζί ευτυχισμένοι μέχρι σήμερα.

STREEP

7) Julia Roberts και Daniel Moder:
Γνωρίστηκαν το 2000, στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican», και παρόλο που και οι δυο βρισκόντουσαν σε άλλες σχέσεις, ένας ρομαντικός έρωτας γεννήθηκε μεταξύ τους. Δύο χρόνια αργότερα, το 2002, παντρεύτηκαν στο ράντζο της Roberts στο Νέο Μεξικό. Ζουν ευτυχισμένοι μέχρι σήμερα μαζί με τα τρία παιδιά τους.

ROBERTS

8) Jessica Alba και Cash Warren:
Γνωρίστηκαν το 2004, στα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic Four»,, όπου ένιωσαν τη σπίθα μεταξύ τους. Τέσσερα χρόνια αργότερα, το 2008, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Ζουν ευτυχισμένοι μέχρι σήμερα με τα τρία παιδιά τους.

ALBA

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!