8 παιδιά διάσημων σταρ που ακολούθησαν τα βήματα των γονιών τους

Επειδή (και) το ταλέντο βρίσκεται στο γονίδιο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Παρόλο που υπάρχουν πολλοί διάσημοι σταρ που δεν θα ήθελαν να δουν τα παιδιά τους να ακολουθούν την πορεία τους, αρκετοί καλλιτέχνες έχουν την τύχη να καμαρώσουν τα παιδιά τους να κληρονομούν το ταλέντο τους.

Πράγματι, παρακολουθώντας την πορεία πολλών νεαρών καλλιτεχνών διαπιστώνουμε ότι τελικά το ταλέντο μπορεί να είναι …. κληρονομικό χάρισμα!
Αυτή τη διαπίστωση έρχονται να μας επιβεβαιώσουν πολλά νέα παιδιά, τα οποία ακολουθούν την πορεία των διάσημων γονιών τους και διαπρέπουν στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Στο σημερινό αφιέρωμα επιλέξαμε μερικούς μόνο (από τους χιλιάδες παγκοσμίως) ταλαντούχους γόνους και σας τους παρουσιάζουμε ως εξής:

1) Ο Colin Hanks, γιος του Tom Hanks:
Είναι ο μεγαλύτερος γιος του Tom Hanks, τον οποίο ο διάσημος ηθοποιός απέκτησε από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Samantha Lewes. Με το ταλέντο της υποκριτικής να τρέχει στις φλέβες του, ο Colin έχει παίξει σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων «Orange County», «King Kong», «The House Bunny», «The Great Buck Howard», «Jumanji», κλπ…

PAIDIA STAR 1

2) Ο Jakob Dylan, γιος του Bob Dylan:
Ακολουθώντας από μικρός τα βήματα του πατέρα του στη μουσική, ο Jakob έπαιζε κιθάρα σε μικρά group από το γυμνάσιο. Αργότερα ξεκίνησε να γράφει και τραγούδια, ενώ σε ηλικία 20 ετών δημιούργησε τη δική του rock μπάντα «The Wallflowers» στην οποία συμμετέχει ως τραγουδιστής και τραγουδοποιός μέχρι σήμερα.

PAIDIA STAR 2

3) Ο Adam Cohen, γιος του Leornard Cohen:
Ένας από τους πιο θρυλικούς ποιητές και τραγουδοποιούς, ο Leonard Cohen, κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο «You Want It Darker», λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατό του. Το ίδιο πάθος για τη μουσική κληρονόμησε και ο γιος του Adam, ο οποίος έχει ήδη κυκλοφορήσει τέσσερα προσωπικά άλμπουμ και συμμετέχει στην pop-rock μπάντα «Low Millions».

PAIDIA STAR 3

4) Η Dakota Johnson, κόρη του Don Johnson και της Melanie Griffith:
Μπορεί να έμεινε στη μνήμη μας παίζοντας στις ταινίες «Fifty Shades Of Grey», αλλά το ταλέντο της Dakota είχε κάνει αισθητή την παρουσία του πολύ νωρίτερα, αφού σε ηλικία μόλις 10 ετών έπαιξε δίπλα στη μητέρα της στην ταινία «Crazy in Alabama».

PAIDIA STAR 4
5) Ο Dhani Harrison, γιος του George Harrison:
Διάσημος από τους «Beatles» ο George Harrison πέθανε από καρκίνο το 2001. Ο γιος του Dhani τον βοήθησε να ολοκληρώσει το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο «Brainwashed» που κυκλοφόρησε το 2002 και συνεχίζει την καριέρα του ως συνθέτης και στιχουργός.

PAIDIA STAR 5

6) Η Kate Hudson, κόρη της Goldie Hawn:
Η πανέμορφη κόρη της διάσημης ηθοποιού ακολουθεί πιστά τα χνάρια της μητέρας της, αφού και οι δύο έχουν βραβευτεί με «Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου»

PAIDIA STAR 6

7) Η Grace και η Mamie Gummer, κόρες της Meryl Streep:
Η διάσημη ηθοποιός έχει δύο κόρες που ακολούθησαν τα βήματά της στην υποκριτική: την Grace, που έγινε γνωστή από την αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Mr. Robot» και την Mamie που έχει παίξει σε πολλές ταινίες, μεταξύ των οποίων και η «Ricki and the Flash» όπου συμμετείχε δίπλα στη μητέρα της.

PAIDIA STAR 7

8) Ο Scott Eastwood, γιος του Clint Eastwood:
Κούκλος, όπως και ο πατέρας του στα νιάτα του, ο νεαρός Scott έχει δείξει την προτίμησή του σε ρόλους ταινιών δράσης (π.χ. «Suicide Squad») αντί για τα western που προτιμούσε ο διάσημος πατέρας του.

PAIDIA STAR 8

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!