Σπέσιαλ rock tribute στους Pink Floyd στο Christmas Theater

Tην Παρασκευή 20 Οκτωβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα αξέχαστο ατμοσφαιρικό rock show αφιερωμένο στους Pink Floyd υπόσχονται οι Echoes την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 στο Christmas Theater στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου  

Οι Pink Floyd, οι γίγαντες της progressive και art rock μουσικής, ο μονόλιθος της ιστορίας της ροκ μουσικής έχουν πλέον κατακτήσει τη θέση τους ανάμεσα στους Θεούς του Ροκ. Από τον πρόωρο θάνατο του πιανίστα των Pink Floyd, Richard Wright το 2008, είναι δυστυχώς ξεκάθαρο πως δε θα εμφανιστούν με την original μπάντα ξανά.

Έτσι λοιπόν, το Pink Floyd Tribute band, Echoes, συνεχίζει να κουβαλάει μαζί του την πλούσια κληρονομιά της θρυλικής αυτής μπάντας. Το σόου "Pink Floyd's students" το έχει αποδείξει πολύ εντυπωσιακά αυτό τα πρόσφατα χρόνια σε πάνω από 500 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων φεστιβάλ με τους Hooters, τον Joe Cocker, τους Ten Years After και πολλούς ακόμα, εμπνέοντας εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου! Το Echoes αποδείχθηκε μια από τις καλύτερες Tribute μπάντες παγκοσμίως και αυτό φάνηκε και από το live album τους το 2019: "Live frome the dark side", στην οποία συμμετείχαν μεγάλα ονόματα της διεθνούς ποπ και ροκ σκηνής όπως ο Michael Sadler, ο Midge Ure και ο Geoff Tate. 

Οι Echoes πάνε το κοινό τους ένα μεγάλο συναισθηματικό ταξίδι στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Από το "Ummagumma στο "Middle", "Dark side of the moon", "Wish you were here", "Animals" και "The wall", μέχρι και την μετά τον Waters εποχή. Μαζί με τα κλασικά "Best of Pink Floyd", στο setlist συμπεριλαμβάνονται και κάποιες σχεδόν ξεχασμένες δουλειές τους.

Παρόλα αυτά, μια συναυλία των Echoes δεν αποτελεί ένα νοσταλγικό ταξίδι. Αντιθέτως, η μπάντα διακρίνεται από shows με μεγάλη αγάπη και χαρά για τη μουσική που παίζουν, προσοχή στη λεπτομέρεια, δυναμικό ήχο και φυσικά, περίσσιο σεβασμό για τις αυθεντικές εκτελέσεις, οι οποίες φυσικά παραμένουν αιώνιες και πάντα επίκαιρες.

Ακόμα, τα shows των Echoes, σύμφωνα με το μοντέλο των συναυλιών των Pink Floyd, υπάρχουν έξτρα σκηνικές προσθήκες, πολλά φωτιστικά τεχνάσματα, βιντεοπροβολές και άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που υπήρχαν στις συναυλίες των Pink Floyd. 

Τα μέσα έχουν αγαπήσει τη δουλειά των Echoes. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα WAZ μίλησε για "ένα απλά πανέμορφο performance", η εφημερίδα GNZ είπε πως "Οι Echoes έχουν αποδείξει πως είναι οι εκλεκτοί, οι ιδανικοί συνεχιστές των Pink Floyd". Τέλος, η εφημερίδα Rhine Palatinate εκφράζει τον θαυμασμό της λέγοντας πως "Δύσκολα θα μπορούσε κανείς να το κάνει καλύτερα. Σπάνια μπορεί κάποιος με σώας τας φρένας να πει πως το αντίγραφο, φτάνει σχεδόν στο επίπεδο του αυθεντικού και το κοιτάει κατάματα. Όμως αυτό συμβαίνει με τους Echoes. Είναι σαν να έχουν κάνει δικό τους κάθε κομμάτι με τρομερή αφοσίωση. Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και τίμησαν όσο κανείς άλλος τους ήρωές τους". 

Πληροφορίες

PINK FLOYD Tribute by Echoes
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023
CHRISTMAS THEATER
ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ (ΒΕΪΚΟΥ 137)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 211 7701700
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.more.com,www.ct.gr

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
ΔΙΑΚΕΚΕΙΡΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 58 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 50 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 42 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 36 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 24 ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 20 Ευρώ
ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 21117701700): 24 ευρώ

Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 211 7701700
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 77 01 700, www.ct.grwww.more.com

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!