Τα αγαπημένα τραγούδια των ταινιών της Disney στο Christmas Theater

Στο πλαίσιο των παγκόσμιων εορτασμών για τα 100 χρόνια της
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στο μαγικό αιώνα της Disney είναι αφιερωμένη η μουσική παράσταση «Disney 100 The Concert» που θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στο «Christmas Theater», στο πλαίσιο των παγκόσμιων εορτασμών για τα 100 χρόνια της.

Μικροί και μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις δημοφιλέστερες μελωδίες και τα πιο αγαπημένα τραγούδια που μεγάλωσαν και ενέπνευσαν γενιές, ερμηνευμένα από μια ορχήστρα 56 μουσικών και μεγάλα αστέρια του West End μεταξύ των οποίων οι Ben Forster (The Phantom of the Opera), Rachel John (Hamilton), Lauren Samuels (Cinderella), Adrian Hansel (Guys and Dolls), Rob Houchen (Les Miserables). Μαζί τους και η Νάντια Μπουλέ σε διπλό ρόλο, παρουσιάστριας και ερμηνεύτριας.

Την ίδια στιγμή θα προβάλλονται στην γιναντοοθόνη σκηνές από πασίγνωστες, κλασικές πλέον ταινίες όπως οι  Alladin, Lion King, Little Mermaid, Frozen, Beauty and the Beast, Mary Poppins, Encanto κ.α.

Από την ίδρυση της το 1923, η Walt Disney Company έχει ενσωματώσει τη φαντασία, τη μαγεία και τα μεγάλα συναισθήματα σε μια σχεδόν βιωματική εμπειρία. Πολλές γενιές μεγάλωσαν με τις ταινίες της. Μικροί και μεγάλοι γέλασαν, συγκινήθηκαν και διδάχτηκαν πολλά πράγματα για τη ζωή. Να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους. Να ακολουθούν τα όνειρά τoυς, με οποιοδήποτε κόστος… Είτε κάτω από την θάλασσα, είτε στα βάθη της ζούγκλας, ή απλά σε ένα παιδικό δωμάτιο. Τα τραγούδια αυτών των ιστοριών έχουν αγγίξει τις καρδιές και έχουν συγκινήσει ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!